1 Mayıs’ta bankalar (devlet kurumları) kargolar çalışıyor mu?

1 Mayıs kutlu olsun! 1 Mayıs'ta banklar çalışıyor mu? 1 Mayıs'ta devlet kurumlarında işlem yapılabilecek mi? 1 Mayıs'ta kargo şirketleri ve PTT çalışacak mı? 1 Mayıs’ta bankalar (devlet kurumları) kargolar çalışıyor mu?

Vatandaşlar tatil ilan edilen 1 Mayıs’ta gündelik işlerini halledebilmek için bazı soruların cevaplarını merak ediyor. 1 Mayıs’ta devlet kurumları, nüfus müdürlükleri, vergi daireleri hizmet vermeyecek. 1 Mayıs’ta hangi kurumlar çalışmayacak? 1 Mayıs’ta bankalar çalışacak mı? 1 Mayıs’ta kargo şirketleri ve postaneler çalışacak mı?





1 MAYIS’TA BANKALAR ÇALIŞIYOR MU?



1 Mayıs resmi tatil olduğu için bankalar vatandaşlara hizmet vermeyecek. İnternet bankacılığında ise hafta sonu olduğu gibi EFT işlemleri ilk mesai saatinde gerçekleşecek.



1 MAYIS’TA KARGO FİRMALARI ÇALIŞIYOR MU?



1 Mayıs’ta PTT şubeleri çalışmayacak, ancak kargo firmalarının bazı şubeleri firmalara göre değişiklik göstererek açık olabilecek. 1 Mayıs’ta kargo işlemlerinizi gerçekleştirmek için öncesinde kargo firmanızı aramanız işlerinizi kolaylaştıracaktır.


Tarihte bugün ne oldu? 9 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri Kazananlarını Açıkladı! ALES hangi tarihte yapılacak? ALES başvuruları ne zaman başlayacak? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Aldatmak'ta Güzide yeni bir çıkmaza giriyor Bahar dizisi neden yayınlanmadı? Bahar yeni bölüm ne zaman?