Meteoroloji saat vererek uyardı! Sıcak çarpmasına dikkat...

Meteoroloji 1 Haziran Çarşamba hava durumu raporunu yayımladı. Günlük planlarını yapan vatandaşlar hava durumuna göre faaliyetlerini planlıyor ve buna göre hazırlık yapıyorlar. Peki, MGM Meteoroloji 1 Haziran 2022 Çarşamba hava durumu nasıl? Bugün yağmur var mı? Bugün hava kaç derece? Hafta sonu hava nasıl olacak? İşte, bugünün hava durumu tahmin raporu ve merak edilen diğer detaylar…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 1 Haziran hava durumu tahminleri açıklandı. Sıcaklıkların ise artmaya devam ederek, yurt genelinde mevsim normallerinin 4-12 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor. Peki, çarşamba günü hava nasıl olacak? İşte, İstanbul, Ankara, İzmir ve il il 1 Haziran hava durumu değerlendirmeleri.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!