Anasayfa /  Popüler  /  Kim kimdir

Zümrüt Apartmanı kitabının yazarı Abdullah Şevki kimdir?

Abdullah Şevki'nin Zümrüt Apartmanı isimli kitabında skandal pedofili ifadeleri ortaya çıkmıştı. Kitaptaki ifadeler ortaya çıkınca sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. Peki, Zümrüt Apartmanı yazarı Abdullah Şevki kimdir?

Abone ol
Abone ol 29 Mayıs 2019 00:03

Abdullah Şevki isimli yazarın, Kurgu Kültür Merkezi Yayınları aracılığıyla yayınladığı kitapta açık açık pedofili ifadeleri yer aldı. Kitaptaki bölümün ortaya çıkmasıyla birçok kitapevi kitabı raflarından kaldırdı, online satışlar da durduruldu. Sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü ve kitapla ilgili açılan Zümrüt Apartmanı etiketi Türkiye gündeminde bir numaraya çıktı. Şimdi binlerce kişi skandal ifadelerin sahibi Abdullah Şevki'yi merak ediyor. Peki, Zümrüt Apartmanı yazarı Abdullah Şevki kimdir? İşte mide bulandıran kitabın yazarı Abdullah Şevki ile ilgili bilgiler...

ABDULLAH ŞEVKİ'NİN BİYOGRAFİSİ

İstanbul doğumlu. Ankara Üniversitesi SBF mezunu. İktisat ve Felsefe dallarında yüksek lisans çalışmaları var. İlk şiiri 1980 yılında, Oluşum Dergisi’nde yayımladı. Uzun süre yurtdışında çeşitli kamu görevlerinde bulundu. Halen İngilizce ve Fransızca dillerinde çevirmenlik yapıyor. Eski, Agora, Berfin Bahar, Kum, Şair Çıkmazı, Şiiri özlüyorum, Ünlem vb. gibi birçok yazın dergisinde şiir, şiir çevirileri, eleştiri, deneme, araştırma ve öyküleri yayımladı. Yazın çalışmaları sürdürmekte.

zümrüt apartmanı ile ilgili görsel sonucu

PEDOFİLİ SATIRLARI TEPKİ ÇEKTİ!

Abdullah Şevki, Kurgu Kültür Merkezi Yayınları etiketiyle yayınlanan Zümrüt Apartmanı kitabında, pedofili içeren, okuyanların tepkisini çeken satırların yer aldığı ortaya çıktı.

O satırlarda çok küçük bir çocuk ile yaşanan cinsel ilişki, anlatılıyor. Bu satırlar sosyal medyada infial yarattı. Halen çeşitli internet sitelerinde satışı devam eden kitabın, derhal toplatılması talep edildi.

zümrüt apartmanı ile ilgili görsel sonucu

SKANDAL SÖZLERLE SAVUNULDU

Sosyal medyada birçok okuyucunun tepkisine neden olan Abdullah Şevki imzalı Zümrüt Apartmanı kitabını basan Kurgu Kültür Merkezi Yayınlarına tüm aramalarımıza rağmen ulaşılamıyor.

Alaattin Topçu adlı başka bir yazara ait olduğu anlaşılan yayın evi, Instagram hesabından kitaba gelen tepkilere yanıt verdi.

Topçu, kitaptaki özendirici nitelik taşıyan ve mide bulandırıcı ifadeler ile açıklama yapmak yerine tepki gösterenlere hakaret etmeyi seçti.

"Sizin o karga beyniniz abdullah şevki'yi, alaattin topçu'yu, kurgu'yu kaldıramaz. O nedenle sizin linç kültürünüz tarihin her döneminde yenilgiye ve zavallılığa mahkumdur." dedi.

zümrüt apartmanı ile ilgili görsel sonucu





.




Yorumlar