Anasayfa /  Medya

Zülfikar karakteri Celil Nalçakan'dan duygusal veda

Poyraz Karayel dizisinin yayınlandığı 3 sezonu boyunca Zülfikar karakterine hayat veren Celil Nalçakan, Poyraz Karayel'e veda etti.

Abone ol
Abone ol 08 Mart 2017 01:35

Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel geçtiğimiz hafta ekranlara veda etti.

Dizi oyuncuları önce veda yemeğinde buluştu ardından da sosyal medya hesaplarında birbirinden duygusal mesajlar yayınladı.

Dizinin Zülfikar'ı Celil Nalçakan da hislerini dün akşam Instagram'da dile getirdi.

Kendisine verilen plaketin fotoğrafını paylaşan Nalçakan, altına şu notu düştü:

"Hani böyle, sevgilinden ayrılırsın, önce hafiflemiş hissedersin kendini ama birkaç hafta sonra kalbinin ağrısından uyuyamazsın... Ya da kolun kırılır fakat o an fark etmezsin, sancısı birkaç saat sonra gösterir kendini... 1 Mart'ta bana verilen kutuyu, bugün açtım... Dayanabilirim sandım, dayanamadım... Öyle bir his... Öyle bir ağırlık... Tekrar kapattım ve en güvende olacağı yere emanet ettim. Anneme."

Celil Nalçakan, Kafa dergisinin Mart sayısında da 'Güle Güle Dedem' isimli bir yazı yazmıştı:

"Çok rol oynadım ben... Çok hayat çıkardım kalbimden... Kimisi hayal kahramanıydı, kimisi de bu hayatta iz bırakmış gerçek kahramanlardandı... Bizim işin zorluğu da bu işte... Her biten rol, oyuncuyu bir kere daha katil ediyor... Ruhundan çıkarıp, bedeninle hayat verdiğin birini öldürüyorsun dedem başka açıklaması yok. Zor... Çok zor... Bu sefer gerçekten canım acıyor..."

hürriyet


Yorumlar