Anasayfa /  Foto Galeri

Zonguldak'ta pitbull dehşeti! Boğarak öldürdü, polisin biber gazı da kurtaramadı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde sahibinin park halindeki aracından kaçan pitbul cinsi köpek sahilde bir süs köpeğini boğarak, öldürüp ayırmaya çalışan köpeğin sahibi ile, 2 köpek, bir kediyi yaraladı. Pitbulun köpeğe saldırısını polis biber gazı ile vatandaşlar ise ellerindeki kovalarla engellemeye çalıştı.

Zonguldak'ta pitbull dehşeti! Boğarak öldürdü, polisin biber gazı da kurtaramadı - Sayfa 1

Zonguldak'ın Kdz Ereğli İlçesi, Atatürk Bulvarı üzerindeki sahil şeridinde korkunç bir olay yaşandı. İddiaya göre park halindeki aracın açık camından kaçan pitbull, sahilde amfi tiyatro civarında süs köpeği ile bu köpeğin sahibi Melih Uysal’a saldırdı.

Zonguldak'ta pitbull dehşeti! Boğarak öldürdü, polisin biber gazı da kurtaramadı - Sayfa 2

Pitbull, saldırdığı köpeği boğarak öldürürken, o köpeğin sahibini de elinden yaraladı.  Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Elinden yaralanan Melih Uysal 112 sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri pitbullu durdurmak için uzun süre çaba sarf etti.

Zonguldak'ta pitbull dehşeti! Boğarak öldürdü, polisin biber gazı da kurtaramadı - Sayfa 3

POLİSLER BİBER GAZI KULLANDI

Sahil bandında gördüğü diğer köpeklere saldıran pitbullun bu saldırısını engellemek için polisler biber gazı kullanırken, vatandaşlarda ellerindeki kovaları kullandı.

Zonguldak'ta pitbull dehşeti! Boğarak öldürdü, polisin biber gazı da kurtaramadı - Sayfa 4

2 KÖPEK VE 1 KEDİYİ DE YARALADI

Saldırgan pitbull bu sırada 2 köpeği ve bir kediyi de yaraladı. Polisin talebi üzerine Kdz. Ereğli Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler olay yerine gelerek pitbullu yakalamaya çalıştı.