Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Ziya Selçuk açıkladı! Ücretli öğretmen maaşları yatacak mı?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 19:15'te basın mensuplarına bazı açıklamalar yaptı. Açıklamalarında MEB Bakanı Selçuk, ücretli öğretmenler maaş alacak mı sorusu yöneltildi.

Abone ol
Abone ol 25 Mart 2020 22:41

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 19:15'te basın mensuplarına bazı açıklamalar yaptı. Açıklamalarında MEB Bakanı Selçuk, ücretli öğretmenler maaş alacak mı sorusu yöneltildi. İşte gelen cevap

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk okulların 30 Nisan 2020 tarihine kadar tatil olacağını ve uzaktan eğitimlerin daha kaliteli içeriklerle devam edeceğini aktardı. Gazetecilerin sorularını cevaplandıran MEB Bakanı Selçuk, 1 aydan daha fazla sürede okulların olmayacak olması ek ders ücreti ile çalışan ücretli öğretmenler maaş alacak mı sorusu gündeme geldi.

ÜCRETLİ ÖĞRETMEN MAAŞLARI ÖDENECEK Mİ?
Bakan Selçuk EBA üzerinden verilecek olan derslerin sayısının arttırılacağını ücretli öğretmenlerinde dersler vereceğini ifade etti. Uzaktan eğitim öğretmenlerinin sayıca az olması nedeniyle ücretli öğretmenlerden ders verenler için verdikleri dersler doğrultusunda maaş alacaklar. Çok az sayıda öğretmen dışında personeller maaş alamayacaklar. Bakan Selçuk daha önceki açıklamalarında teknik bir konu olduğunu ifade etmişti. Bu konuda gelişmeler olduğunda aktarmaya devam edeceğiz.

Yorumlar