Anasayfa /  Spor

Ziraat Türkiye Kupası kuraları çekildi!

Ziraat Türkiye Kupası'nın 5. tur eşleşmeleri için beklenen gün geldi. Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu kura çekimi, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bugün yapılacak.

Abone ol
Abone ol 06 Kasım 2019 15:35

Çift maç eleme usulüne göre oynanacak Ziraat Türkiye Kupası'nın 5. tur eşleşmeleri, bugünkü kura çekimin ardından belli oluyor. Süper Lig ekiplerinin de aralarında bulunduğu 32 takım, kura çekimine katılıyor...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda saat 15.00'te başlayan kura çekimini bu sayfadan anbean aktarıyoruz.

* Kura çekimi için hazırlıklar yapıldı. Birazdan eşleşmeler belli olacak.

MAÇLAR NE ZAMAN?

Çift maç eleme usulüne göre oynanacak 5. turda ilk karşılaşmalar 3, 4 ve 5 Aralık'ta, rövanş müsabakaları ise 17, 18 ve 19 Aralık'ta yapılacak.

SERİ BAŞI TAKIMLAR

Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Yeni Malatyaspor, Başakşehir, Rizespor, Antalyaspor, Kasımpaşa, Göztepe, Fenerbahçe, Sivasspor, Kayserispor, Alanyaspor, Gaziantep FK, Denizlispor, Bursaspor.

SERİ BAŞI OLMAYAN TAKIMLAR


Altınordu, Altay, Adana, Keçiörengücü, Fatih Karagümrük, İstanbulspor, B.B.Erzurum, Samsunspor, Manisa FK, Kırklarelispor, Tuzlaspor, Eyüpspor, Hekimoğlu Trabzon, Vanspor, Esenler Erokspor, 24 Erzincanspor.

Yorumlar