Anasayfa /  Ekonomi

Ziraat, Finansbank, ING, İş ve Vakıf Bank hesabı olanlar dikkat

kamu ve Özel Bankalardan; Ziraat Bankası, İş Bank, Finansbank, Vakıfbank'ta hesabı olanlara önemli duyuru. Zaman aşımına uğrayan mevduat hesapları ile ilgi şubeye başvuru yapması gerekiyor.

Abone ol
Abone ol 20 Nisan 2020 23:21

Kamu Bankaları ile Özel Bankaları hesap sahiplerini yakından ilgilendiren bir duyuru geldi. Ziraat Bankası, Denizbank Vakıflar Bankası, İşbank, Finansbank tarafından yapılan tebligat ilanına göre 6362 sayılı SPK kanunun 83. maddesine göre her türlü alacak ve emanetlerin yazılı talimatından 10 yıl içince aranmadığı takdirde zaman aşımıza uğrayacaktır.

Özel ve kamu bankalarında hesabı bulunan vatandaşlar alacak ve hesaplarında zaman aşımına uğramamaları için yatırım tamin merkezi yönetmeliği gereğince Bankanın resmi internet sitesi üzerinde açıklanan isim listesi hesap sahiplerinin emanet alacaklarında hak kaybına uğramamaları için her türlü alacaklarını kar paylarını getirilerinin tazmin edebilmeleri için 15 Haziran 2020 tarihine kadar Şubelere başvuru yapmaları gerekmektedir. Ayrıntılı bilgilere erişmek için Hesabınızın bulunduğu banka resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İŞBANKASINDAN DUYURU;

FİNANSBANK HESABI BULUNANLARA DUYURU;

FİNANBANK İLETİŞİM NUMARASI; 08502220900

 ING BANKASINDAN BANKADA HESABI BULUNANLARA DUYURU;

YAPIKREDİ BANKASINDAN 10 YILDIR HESAP HAREKETİ OLMAYANLARA ÖNEMLİ AÇIKLAMA;

DENİZBANK ZAMAN AŞAMINA UĞRAYAN MÜŞTERLERİ AÇIKLAYACAK;

Yorumlar