Anasayfa /  Ekonomi

Ertelemeli ihtiyaç kredisi nasıl alınır? Ziraat Bankası, Halkbank, VakıfBank

Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası 6 ay ödemesiz 10 bin liraya kadar ertelemeli ihtiyaç kredisi veriyor. Peki Ziraat Bankası, Halkbank, VakıfBank 6 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi nasıl alınır?

Abone ol
Abone ol 31 Mart 2020 10:50

Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası 6 ay demesiz 10 bin liraya kadar ertelemeli ihtiyaç kredisi veriyor. Peki Ziraat Bankası, Halkbank, VakıfBank 6 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi nasıl alınır?

Koronavirus önlemleri nedeniyle oluşabilecek ekonomik olumsuzlukların önüne geçmek isteyen Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, ortak bir karar ile 6 ay geri ödemesiz 10 bin lira ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Evine aylık 5 bin liradan az ücret giren vatandaşların başvurabileceği Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank ihtiyaç kredisi, 6 ay geri ödemesiz olurken, 6 ayın ardından ise 30 ay taksitle geri ödenecek. İşte, Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank 10 bin lira ihtiyaç kredisi için bazı şartlar

Kampanya için başvuran kişiler gıda harcaması, kira, elektrik, su ve doğal gaz gibi faturalarını krediden yararlanarak ödeyebilecek.

6 ay nefes olacak

Kredinin en önemli özelliği 6 ay ödemesiz ve toplam vadenin 36 aya kadar çıkıyor olması. Maksimum limiti 10 bin lira olan kredinin maliyeti de oldukça düşük ve ödemeler sabit taksitli. Kredi için üç kamu bankasından birine başvurmak yeterli. Başvurular yarın (1 Nisan) itibarıyla alınacak.

Başvuru için dikkat!

Alınan sağlık tedbirleri kapsamında kredi başvurularının öncelikli olarak; bankaların mobil uygulamaları veya internet şubeleri aracılığıyla yapılması gerekiyor.

Bankalar taleplerin toplanması sonrasında, kredi kullandırılması uygun olarak değerlendirilenlerin hesaplarına kredi tutarlarını aktaracak. Müşteriler böylece krediyi ATM’den de çekebilecek. 

Geri ödeme nasıl olacak?

10.000 LİRA KREDİ İÇİN: İlk 6 ay geri ödeme yok. Sonrasında 30 ay boyunca 376 lira ödenecek. 

7.500 LİRA KREDİ İÇİN: İlk 6 ay geri ödeme yok. Sonrasında 30 ay boyunca 282 lira ödenecek

.5.000 LİRA KREDİ İÇİN: İlk 6 ay geri ödeme yok. Sonrasında 30 ay boyunca 188 lira ödenecek.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar