Anasayfa /  Ekonomi

Ziraat Bankası 6 ay geri ödemesiz ihtiyaç başvurusunun şartları

Kamu Bankaları düşük ve orta bütçeli vatandaşlar ihtiyaç kredisi faiz oranlarını daha düşük tutuyor. Bu kapsamda Ziraatbank 6 ay geri ödemesiz kredi başvuruları devam ediyor. Başvurular nasıl yapılacak ve sonuçlar nasıl öğrenilir haberde.

Abone ol
Abone ol 13 Temmuz 2020 00:04

6 Ay Geri Ödemesiz İhtiyaç Kredi Desteği! Günümüzde yaşanan Covid-19 salgını nedeni ile Ziraat Bankası Temel İhtiyaç Kredi Desteği vermektedir. 6 ay geri ödemesiz, düşük faiz oranı ve 10.000 TL’ ye kadar banka müşterilerine destek verilmektedir. Süreçte yaşanan salgın hastalıktan dolayı banka müşterilerini rahatlatacak fırsatlar üretilmektedir. Bu süreçte maddi anlamda zarar uğrayan kişiler bireysel ihtiyaç kredisine başvuruda bulunabilir. Başvuru yapan kişiler şimdi de sonuçları bekliyor.

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

MOBİL BANKACILIK: Öncelikle Temel ihtiyaç Destek Kredisi için Ziraat Bankasının mobil uygulamasına giriş yaparak Başvuru, Takip-Ürün Başvuruları başlıklarına tıklayarak gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca direk bankaya giderek de başvuruda bulunabilirsiniz. Yaşanan salgın hastalıktan dolayı çoğu banka müşterilerine bankaya gelmeden online hizmetlerden yararlanmasını söylenmektedir. Siz de bankanın mobil uygulamasına girerek kısa süre içerisinde başvuruda bulunabilirsiniz. Başvurular için https://bireysel.ziraatbank.com.tr adresine giriş yaparak ‘’Hemen Başvur’’ seçeneğini tıklayarak Başvurular, Başvuru Takibi, Takip-Ürün Başvuruları seçeneklerini sırasıyla seçerek kredi başvurunuzu oluşturabilirsiniz.

İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU SONUCU;

Kredi başvurunuzun hangi aşamada olduğu merak ediyorsanız Ziraat Bankası mobil uygulamasından https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/basvurular/bireysel-kredi-basvurulari/ihtiyac-destek- kredisi-kullandirim adresine girerek gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz. 6 ay geri ödemesiz, aylık eşit taksit, 36 ay vade ve 10.000 YL’ ye kadar kredi desteği sağlanmaktadır. Ziraat Bankası Temel İhtiyaç Kredi başvurusunu onaylanan kişiler Ziraat Bankası ATM’ lerinden kartı olmayan kişiler ‘’Kartsız İşlemler, Diğer İşlemler, İhtiyaç Destek Kredisi Ödemesi’’ seçeneklerini sırasıyla tercih ederek paranızı istediği zaman alabilir.

Yorumlar