Anasayfa /  Foto Galeri

Zincir marketlerde indirim başladı! BİM, ŞOK, A101, Tarım Kredi Ayçiçek Yağı Güncel Fiyat Listesi

Doların düşmesiyle birlikte Marketler de fiyatlarında indirim yapmaya başladı. Ayçiçek yağı fiyatı ise birçok markette başladı. Zincir marketler de 1,2 ve 5 litrelik ayçiçek yağının fiyatlarını düşürdü. İşte BİM, ŞOK, A101, Tarım Kredi Ayçiçek Yağı Güncel Fiyat Listesi

Zincir marketlerde indirim başladı! BİM, ŞOK, A101, Tarım Kredi Ayçiçek Yağı Güncel Fiyat Listesi - Sayfa 1

Döviz kurundaki yükselişle birlikte gıda fiyatları da aldı başını gitti. Bütçeleri altüst eden zamlar doların düşmesiyle geri alınır mı beklentisi arttı. Marketler de fiyat listelerini hazırlarken bu gerçeği göz ardı edemedi. Gıda üreticisi birçok firmanın yaptığı indirim market reyonlarına yansıdı.

Zincir marketlerde indirim başladı! BİM, ŞOK, A101, Tarım Kredi Ayçiçek Yağı Güncel Fiyat Listesi - Sayfa 2

AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARINA İNDİRİM YAPILDI MI?

Son dönemde ayçiçek yağı fiyatları zam şampiyonu olarak vatandaşların bütçelerini sarsmıştı. Bundan dolayı da vatandaşların indirim beklentilerinin ana odak noktası ayçiçek yapı fiyatları oldu. Ayçiçek yağı fiyatlarında yapılacak olan indirimler büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Vatandaşlar her gün marketlerin ayçiçek yağı fiyatlarını kontrol ederek haklı olarak fiyat indirimlerinin gerçekleşip gerçekleşmediğini takip ediyorlar. Peki ayçiçek yağı fiyatlarına indirim yapıldı mı? Hangi marketler ayçiçek yağı fiyatlarını düşürdü? En ucuz ayçiçek yağı hangi markette?

Zincir marketlerde indirim başladı! BİM, ŞOK, A101, Tarım Kredi Ayçiçek Yağı Güncel Fiyat Listesi - Sayfa 3

TARIM KREDİ AYÇİÇEK YAĞI FİYATI DÜŞTÜ

Market indirimleri ile alakalı olarak ilk adımı Tarım Kredi Kooperatifleri'nin marketi olan Kooperatif Market attı. Çok sayıda üründe indirim uygulanan Tarım Kredi Kooperatif Market'te ayçiçek yağı fiyatına da indirim yapıldı. Yayınlanan yeni fiyat listesine göre Tarım Kredi Anadolu Ayçiçek Yağı 5 Litre 118,50 TL'den 105,90 TL'ye düşürüldü. Buna göre göre 5 litrelik ayçiçek yağında yüzde 10,63 oranında indirim yapılmış oldu.