Anasayfa /  Foto Galeri

Yüsra Geyik, Arka Sokaklardan ayrılıyor mu?

Türk dizi tarihinin en uzun dizilerinden Arka Sokaklar'ından 15 yıl boyunca dizide yer alan başarılı iki oyuncu porjeden ayrılma kararı aldı. İlk ayrılık haberi dizide Tekin karakterini canlandıran Onur Bay'dan geldi.15 yıldır başarılı performansıyla dikkat çeken dizinin Zeliş'i Yüsra Geyik de projeden ayrılıyor.Şimdiden çok sayıda teklif alan Geyik'in yeni adresi merak konusu oldu.

Yüsra Geyik, Arka Sokaklardan ayrılıyor mu? - Sayfa 1

Türk dizi tarihinin en uzun dizilerinden Arka Sokaklar'ından 15 yıl boyunca dizide yer alan başarılı iki oyuncu porjeden ayrılma kararı aldı.İlk ayrılık haberi dizide Tekin karakterini canlandıran Onur Bay'dan geldi.15 yıldır başarılı performansıyla dikkat çeken dizinin Zeliş'i Yüsra Geyik de projeden ayrılıyor.Şimdiden çok sayıda teklif alan Geyik'in yeni adresi merak konusu oldu.

Yüsra Geyik, Arka Sokaklardan ayrılıyor mu? - Sayfa 2

Yüsra Geyik kimdir?

Türk dizi tarihinin en uzun soluklu dizisinde 15 yıldır yer alan Yüsra Geyik, 21 Haziran 1990 tarihinde Samsun'da doğumlu.

İlkokul 1. sınıfı Samsun'da okuduktan sonra ailesinin taşınması üzerine 2. sınıfa İstanbul Ataköy'deki 60.yıl Ataköy İlköğretim Okulu'nda başladı.

Yüsra Geyik, Arka Sokaklardan ayrılıyor mu? - Sayfa 3

Henüz dördüncü sınıftayken okullarına gelen bir tiyatro kursuyla tiyatro hayatına başladı. 

Yüsra Geyik ilk olarak Hayat Bilgisi adlı dizide oynadı. Daha sonra ise Yabancı Damat ve Afacanlar Kampı adlı dizilerde rol aldı.

Arka Sokaklar dizisinde ise Zeliş karakterine hayat veriyor.