Anasayfa /  Foto Galeri

Yurdışı yasağını kaldıran Gülşen ülkeyi terkediyor

Son mahkemesinde adli kontrol şartı kaldırılan Gülşen, bu defa yurt dışına çıkış yasağının kalkması için 250 TL “güvence” bedeli ödedi. Gülşen, yasağın kalkmasının ardından apar topar Londra’ya gitme kararı aldı. İşte detaylar...

Yurdışı yasağını kaldıran Gülşen ülkeyi terkediyor - Sayfa 1

İmam hatiplilere yönelik sözleri nedeniyle yargılanan ve geçtiğimiz ay 4 gün cezaevinde kalan ve bir süre ev hapsinde de tutulan şarkıcı Gülşen adli kontrol şartıyla tahliye edilmişti. 

Yurdışı yasağını kaldıran Gülşen ülkeyi terkediyor - Sayfa 2

21 Ekim’de görülen duruşmada Gülşen, çocuğunun İspanya’da okuduğunu ve görmeye gidemediğini söyleyerek adli kontrol şartlarının kaldırılmasını talep etti. Mahkeme, Gülşen’in karakola imza verme zorunluluğunu kaldırılıp yurt dışı çıkış yasağının devamına karar verince şarkıcı, 250 bin TL ‘güvence’ bedelini ödeyerek yurt dışına çıkış yasağını kaldırttı.

Yurdışı yasağını kaldıran Gülşen ülkeyi terkediyor - Sayfa 3

GÜLŞEN UZUN SÜREDİR PLANLADIĞI YURT DIŞINA TAŞINMA İŞİNİ ÖNE ÇEKTİ

Zor geçen yargı sürecinden sonra Gülşen, uzun süredir planladığı taşınma işini öne çekti. İddialara göre Gülşen artık ailesiyle birlikte hayatına Londra'da devam edecek.

Yurdışı yasağını kaldıran Gülşen ülkeyi terkediyor - Sayfa 4

Onur Akay'ın haberine göre, daha önce İngiltere'ye yerleşme kararı alan ve oğlu Azur'un orada eğitim almasını isteyen şarkıcı Gülşen, son olaylardan sonra bu kararını hayata geçirmek için hızlandı.