Anasayfa /  Teknoloji

YouTube Go uygulaması ile YouTube videoları internetsiz izlenebilecek

YouTube uygulamasının internet tüketimi fazla olduğu için birçok kullanıcı mobil veri üzerinden uygulamayı kullanamıyordu. Yeni uygulama ile artık internetsiz de YouTube üzerinden video izlenebilecek.

Abone ol
Abone ol 13 Mart 2017 04:56

YouTube’un geliştirdiği yeni özellik sayesinde kullanıcılar, bağlantının yavaş olmasından ya da kopmasından korkmadan rahatça çevrimdışı video izleyebilecek.

Artık 7’den 70’e herkesin elinde akıllı telefon var. Eh akıllı telefonun olmazsa olmazı da internet…  Ama bazen şehir merkezinden uzaklaştıkça ya da metroya bindiğiniz de video izlemek külfet oluyor.  Bu külfeti kaldırmak isteyen Google bünyesindeki YouTube, yeni bir uygulama geliştirdi: YouTube Go.

YouTube Go, internet bağlantısının yavaş ve kalitesiz olduğu bölgelerde de videoya sorunsuz ulaşma imkanı sağlıyor.

Örneğin; işinizde internet var ancak evinizde yok. Beğendiğiniz videoları iş yerinizde indirerek internet olmadığı ortamlarda da YouTube’ye rahatça erişebiliyorsunuz.

Video indirmek istiyorsunuz ve ne kadar hafızanız kaldığını bilmiyorsanız, YouTube Go buna da çözüm sağlıyor. Ne kadar hafızanız kaldığı ve indireceğiniz videonun ne kadar yer kaplayacağı da uygulamada gösteriliyor.

Bu uygulamada Hindistan’da uygulamaya koyulsa da henüz diğer ülkeler için aktif değil.

vatan



 


Yorumlar