Anasayfa /  Dünya

Yok artık dedirten haber ! Mesanesinden şarj kablosu çıktı !

Hindistan'da karın ağrısı nedeniyle hastaneye giden 30 yaşındaki kadının mesanesinden 1 metrelik şarj kablosu çıktı. Doktorların şaşkına döndüğü olayda şarj kablosunun kadının cinsel organından girdiği açıklandı.

Abone ol
Abone ol 09 Haziran 2020 17:58

Hindistan'da tüm doktorları şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Mide ağrısı nedeniyle hastaneye gittikten sonra "Şarj kablosu yuttum" diyen kadının mesanesinden 1 metrelik şarj kablosu çıkarıldı. Doktorlar şarj kablosunun kadının cinsel organından içeri sokulduğunu açıkladı.

Hindistan'da karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden ismi açıklanmayan bir kişinin mesanesinde şarj kablosu tespit edildi. Özel operasyonla kişinin vücudundan çıkarılan şarj kablosu tıp dünyasını da şaşırttı. 

Hindistan'ın Assam eyaletinde tıp dünyasını şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Olay, Hindistan'ın Assam eyaletindeki Guwahati kentinde meydana geldi. 30 yaşında olduğu belirtilen bir kişi, karın ağrısı şikayetiyle hastaneye gitti. Çekilen röntgende, kişinin mesanesinde yaklaşık bir metre uzunluğunda bir şarj kablosunun olduğu görüldü.

 

Hindistan medyası, karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden kişinin doktorlara, "Şarj kablosunu yuttum" dediğini duyurdu. Doktorlar ameliyat sırasında şarj kablosunun, kişinin cinsel organından mesanesine girdiğini tespit etti. Ameliyatı gerçekleştiren Dr. Walliul Islam, "Yaklaşık 25 yıldır cerrahım ancak şu ana kadar bir ameliyatta ilk kez böyle bir durumla karşılaştım" dedi.

 
Yorumlar