Anasayfa /  Foto Galeri

Yoğun kar yağışı yüz yüze eğitimi aksatıyor! İşte kar engelinden okulların tatil edildiği illerimiz!

Yoğun kar yağışı yüz yüze eğitimi aksatıyor! Kar yağışının tüm yurtta etkisini artırması sonrası tatil haberleri de peş peşe gelmeye başladı. İşte kar engelinden okulların tatil edildiği illerimiz! Bazı kentlerde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yüz yüze eğitime başlanamadı. İstanbul'un aralarında bulunduğu toplam 23 kentin valilikleri, okulların kapalı olacağını açıkladı. 17 Şubat 2021 Çarşamba günü hava durumu nasıl olacak?

Yoğun kar yağışı yüz yüze eğitimi aksatıyor! İşte kar engelinden okulların tatil edildiği illerimiz! - Sayfa 1

Yoğun kar yağışı yüz yüze eğitimi aksatıyor! Kar yağışının tüm yurtta etkisini artırması sonrası tatil haberleri de peş peşe gelmeye başladı. İşte kar engelinden okulların tatil edildiği illerimiz!

Yoğun kar yağışı yüz yüze eğitimi aksatıyor! İşte kar engelinden okulların tatil edildiği illerimiz! - Sayfa 2

Kar yağışının etkili olduğu İstanbul, Erzincan, Yalova, Karabük, Giresun, Düzce, Tokat, Trabzon, Gümüşane, Rize, Yozgat, Denizli, Kayseri, Kırşehir, Sivas ve Aksaray'da okullar tatil edildi.

Konya'nın 26, Balıkesir'in 12, Bursa'nın ise 5 ilçesinde eğitime ara verildiği duyuruldu.

Kahramanmaraş'ın Elbistan, Göksun ve Afşin ilçeleriyle, Malatya'nın Darende ilçesinde de kar nedeniyle okullar bugün kapalı olacak.

Yoğun kar yağışı yüz yüze eğitimi aksatıyor! İşte kar engelinden okulların tatil edildiği illerimiz! - Sayfa 3

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kar yağışı nedeniyle bütün eğitim kurumlarında yüz yüze eğitime 17 Şubat Çarşamba günü bir gün süreyle ara verildiğini, kamu kurumlarında çalışan engelli, hamile ve kronik hastalığı olan personelin de izinli sayılacağını bildirdi.

Yoğun kar yağışı yüz yüze eğitimi aksatıyor! İşte kar engelinden okulların tatil edildiği illerimiz! - Sayfa 4

BURSA

Bursa ve Balıkesir'de etkili olan kar yağışı nedeniyle yarın bazı ilçelerde yüz yüze eğitime ara verilmesi kararlaştırıldı.

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, il genelinde devam eden yoğun kar yağışı ve ulaşımda oluşması muhtemel riskler nedeniyle, Büyükorhan, Gemlik, İnegöl, İznik, Keles, Kestel, Mustafakemalpaşa, Nilüfer, Orhangazi, Osmangazi, Yenişehir ve Yıldırım ilçelerindeki resmi ve özel okullar, anaokulları ile eğitim rehabilitasyon merkezlerindeki yüz yüze eğitime yarın için ara verildiği bildirildi.

Açıklamada, eğitime, uzaktan eğitim yoluyla devam edileceği belirtildi.