Anasayfa /  Foto Galeri

Yoğun kar yağışı yüz yüze eğitimi aksatıyor! Hangi illerde okullar tatil oldu?

Yoğun kar yağışı yüz yüze eğitimi aksatıyor! 18 Şubat Perşembe günü itibarı ile Türkiye geneli olumsuz hava koşulları nedeni ile yüz yüze eğitime bir çok ilede ara verildi. Hangi illerde okullar tatil oldu? İşte eğitime kar engeli olan iller. 18 Şubat 2021 perşembe günü hava durumu nasıl olacak. Meteorolojide hangi uyarılar var.

Yoğun kar yağışı yüz yüze eğitimi aksatıyor! Hangi illerde okullar tatil oldu? - Sayfa 1

Yoğun kar yağışı yüz yüze eğitimi aksatıyor! Hangi illerde okullar tatil oldu?

Yoğun kar yağışı yüz yüze eğitimi aksatıyor! 18 Şubat Perşembe günü itibarı ile Türkiye geneli olumsuz hava koşulları nedeni ile yüz yüze eğitime bir çok ilede ara verildi. Hangi illerde okullar tatil oldu? İşte eğitime kar engeli olan iller

Yoğun kar yağışı yüz yüze eğitimi aksatıyor! Hangi illerde okullar tatil oldu? - Sayfa 2

İSTANBUL Valisi Ali Yerlikaya, kar ve buzlanma nedeniyle bütün eğitim kurumlarında yüz yüze eğitime 18 Şubat Perşembe günü, bir gün süreyle ara verildiğini duyurdu. Olumsuz hava koşulları Ordu, Bartın, Giresun, Bursa, Sakarya, Samsun, Kars, Rize, Sinop, Gümüşhane ve Trabzon'un bazı ilçelerinde yüz yüze eğitime ara verilmesine neden oldu.

Yoğun kar yağışı yüz yüze eğitimi aksatıyor! Hangi illerde okullar tatil oldu? - Sayfa 3

İSTANBUL Valisi Ali Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı: "Sevgili İstanbullular... Kar ve buzlanma nedeniyle bütün eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime 18 Şubat Perşembe günü, bir gün süreyle ara verilmiştir. Buzlanmaya karşı tedbiri elden bırakmayalım."

Yoğun kar yağışı yüz yüze eğitimi aksatıyor! Hangi illerde okullar tatil oldu? - Sayfa 4

ORDU Valiliğinden yapılan açıklamaya göre; 18 Şubat perşembe günü il genelindeki resmi ve özel tüm okullar, halk eğitimi ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, resmi okullardaki destekleme ve yetiştirme ile özel okullardaki takviye ve özel öğretim kursları da dahil olmak üzere bütün eğitim kurumlarında yüz yüze eğitime ara verildi. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel idari izinli sayılacak.