Anasayfa /  Foto Galeri

Yoğun kar yağışı ile birlikte kar tatilli haberleri peş peşe geldi! Hangi illerde okullar tatil oldu

Yoğun kar yağışı ile birlikte kar tatilli haberleri peş peşe geldi! 15 Şubat itibarı ile yüz yüze eğitime başlanırken yoğun kar yağışı nedeni ile tatil haberleri de art arda geliyor. İstanbul başta olmak üzere yurt genelinde yoğun kar yağışı devam ediyor. Peki hangi illerde okullar tatil oldu?

Yoğun kar yağışı ile birlikte kar tatilli haberleri peş peşe geldi! Hangi illerde okullar tatil oldu - Sayfa 1

Yoğun kar yağışı ile birlikte kar tatilli haberleri peş peşe geldi!

15 Şubat itibarı ile yüz yüze eğitime başlanırken yoğun kar yağışı nedeni ile tatil haberleri de art arda geliyor. İstanbul başta olmak üzere yurt genelinde yoğun kar yağışı devam ediyor. Peki hangi illerde okullar tatil oldu?

Yoğun kar yağışı ile birlikte kar tatilli haberleri peş peşe geldi! Hangi illerde okullar tatil oldu - Sayfa 2

 Kar yağışı hayatı olumsuz etkilemesinin yanı sıra eğitimin aksamasına da sebep oluyor. Bundan dolayı, illerin valilikleri tarafından okullar tatil ediliyor. İstanbul'da yüz yüze eğitime çarşamba gününe kadar ara verilirken Kastamonu, Uşak, Sinop, Bartın ve Niğde'de eğitime bir süre ara verildi.

Yoğun kar yağışı ile birlikte kar tatilli haberleri peş peşe geldi! Hangi illerde okullar tatil oldu - Sayfa 3

NİĞDE'DE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Niğde Valiliğinden yapılan açıklamada, "İlimizde beklenen olumsuz hava koşulları (yoğun kar yağışı ve buzlanma) nedeniyle Niğde İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereği Niğde merkez ve ilçelerimizdeki köy ve seyrek nüfuslu yerleşim yerlerindeki okullarımızda, resmi ve özel anaokullarımız ile destekleme ve yetiştirme kursu veren özel ve resmi okullarımızda yüz yüze eğitime iki gün ( 16.02.2021- 17.02.2021) süre ile ara verilmiştir. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve engelli personelin de bu tarihlerde idari izinli sayılması kararı alınmıştır" ifadeleri yer aldı.

Yoğun kar yağışı ile birlikte kar tatilli haberleri peş peşe geldi! Hangi illerde okullar tatil oldu - Sayfa 4

BARTIN'DA YÜZ YÜZE EĞİTİME KAR TATİLİ

Bartın Valiliği, Meteoroloji Müdürlüğü'nden alınan hava tahmin raporuna göre olumsuz hava koşullarının devam edecek olması nedeniyle yüz yüze eğitimle ilgili karar aldı. Kar yağışı nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklar göz önüne alınarak yüz yüze eğitime devam edilen okullar ve kurslarda eğitim-öğretime 16 Şubat günü bir gün süreyle ara verildi.