Anasayfa /  Eğitim

YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM Başkanı açıkladı

YKS tercih sonuçları bu hafta içi açıklanacak. 29 Ağustos 2020 tarihinde başlayacak olan üniversite kayıtları, YKS tercih sonuçları heyecanını daha da büyütüyor. Peki YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte YKS tercih sonucu öğrenme / sorgulama linki

Abone ol
Abone ol 24 Ağustos 2020 10:41

YKS tercih sonuçları bu hafta içi açıklanacak. 29 Ağustos 2020 tarihinde başlayacak olan üniversite kayıtları, YKS tercih sonuçları heyecanını daha da büyütüyor. Peki YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte YKS tercih sonucu öğrenme / sorgulama linki

27-28 Haziran 2020 tarihlerinde uygulanan, 27 Temmuz günü sınav sonuçlarıaçıklanan ve 6-14 Ağustos 2020 tarihleri arasında tercih işlemleri alınan YKShakkında son dakika gelişmesi yaşandı. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün YKS tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağını duyurdu.

YKS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI MI, NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

YKS tercih sonuçları henüz açıklanmadı. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün YKS tercih sonuçlarıyla ilgili şu tweeti paylaştı:

'Sevgili gençler, heyecanlısınız, sizi anlıyorum ve heyecanınızı paylaşıyorum. Ülkemizin yarınları olan sizler için tüm gücümüzle çalışıyoruz. 2020 - YKS yerleştirme işlemlerinde kontroller devam ediyor. Önümüzdeki hafta açıklayacağız.' dedi.

 

Yorumlar