Anasayfa /  Eğitim

YKS Ek Tercih yerleştirme sonuçları açıklandı!

YKS ek tercih sonuçları bugün ÖSYM tarafından açıklandı. YKS ek tercih yapan adaylar ise YKS ek tercih sonuçları sorgulama sayfasını ziyaret ediyorlar. Diğer taraftan ise kazananlar ise YKS ek tercih üniversite kayıt tarihlerini araştırıyorlar. Peki YKS ek tercih sonuçları nasıl öğrenilir, üniversite ek tercih kayıtları ne zaman 2022?

Abone ol
Abone ol 19 Eylül 2022 18:22

YKS ek tercih sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Adayların büyük bir merakla beklediği YKS ek tercih sonuçlarının açıklandığını ÖSYM duyurdu. ÖSYM'nin duyurusu sonrasında YKS ek tercih sonuçları sorgulama ekranı üniversite kayıt tarihleri merak konusu. İşte YKS ek tercih sonuçları sorgulama ekranı...Peki YKS ek tercih üniversite kayıtları ne zaman?

YKS EK TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI 
YKS ek tercih sonuçları yani 19 Eylül tarihinde açıklandı. Adaylar, YKS ek tercih sonuçlarını ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden öğrenebilecekler.

 YKS EK TERCİH SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ!

YKS EK TERCİH ÜNİVERİSTE KAYITLARI NE ZAMAN? 
YKS ek tercih üniversite kayıt tarihleri açıklandı. YKS ek tercih üniversite kayıtları 26-30 Eylül tarihleri arasında yapılacak. YKS ek tercih üniversite elektronik kaytıları ise 25-28 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Yorumlar