Anasayfa /  Güncel

Yılmaz Özdil için olay iddia ! Parsel kaydırma...

Takvim yazarı Zafer Şahin, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile ilgili tepki çeken açıklamalarda bulunan Yılmaz Özdil için çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

Abone ol
Abone ol 02 Mayıs 2020 16:34

Türkiye'nin koronavirüs salgınıyla mücadelesindeki adeta sembol ismi haline gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile ilgili tepki çeken açıklamalarda bulunan Sözcü yazarı Yılmaz Özdil eleştirileri üzerine çekti.

 

Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı ölüm ve vaka sayılarını 'gerçek dışı' ilan eden ve "Elimde rakamlar var" diyeren Özdil, tartışmaların odağında. 

Piyasa değeri 6-7 milyon dolar

Takvim yazarı Zafer Şahin, "Bodrum Paşası" başlıklı yazısında Yılmaz Özdil'le ilgili bomba bir iddiayı paylaştı:

"Mevzu yozdilli olunca konu bitmiyor. En son ilginç bir istihbarat ulaştı elime. Meğer bu çok değerli köşe yazarımızın Bodrum'da bir evi varmış. Lafın gelişi ev diyorum, bildiğiniz saray yavrusu.

Kendileri sözde sarayı sevmez, mütevazı takılırlar ama yaşam standartları Hollywood starlarından geri değildir. Denize sıfır, 1 dönümlük arazi üzerine kurulu evin piyasa değeri 6-7 milyon dolar.

İddia o ki, bu evin üzerine kondurulduğu arsa aslında deniz kenarında değilmiş. Ama nasıl olduysa deniz kenarına doğru kaymış! Buna 'parsel kaydırma' deniliyormuş.

Yozdillinin arsası adete ayaklanmış ve aradaki yolu da aşarak denizin kenarına gelivermiş!

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

Parsel kaydırma iddiaları doğru mu?

Hatta ismi lazım değil ünlü bir muhalif dizi oyuncusu için de aynı uygulama yapılmış. Arsası gerçekten deniz kenarında olan vatandaşların arsaları ise parsel parsel yana doğru kaymış!

Ne güzel Bodrum değil mi? Şimdi yeni Bodrum Paşamıza çağrım şudur. Bodrum'daki evinle ilgili bu iddialara cevabın nedir? Parsel kaydırma iddiaları doğru mu?

Sen ki, Sağlık Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütü'nde bile olmayan rakamlar açıklayıp hepimizin kafasını karıştırmayı başardın. Bu basit soru ve iddialara da tatmin edici bir cevap vereceğini ümit ediyorum.

Bilmiyorum, yanılıyor muyum?…

Yorumlar