Anasayfa /  Magazin

Yıllar sonra gelen itiraf! 'İbrahim Tatlıses beni otel odasına çağırdı ve...'

Yeşilçam'ın yıldız oyuncusu Deniz Akbulut, yıllar önce şarkıcı İbrahim Tatlıses'in kendisinden hoşlandığını söyleyerek otel odasında yaşadıkları bir anısını anlattı.

Abone ol
Abone ol 01 Mart 2019 12:38

Yeşilçam'ın yıldız oyuncusu Deniz Akbulut, yıllar önce şarkıcı İbrahim Tatlıses'in kendisinden hoşlandığını söyleyerek otel odasında yaşadıkları bir anısını anlattı.

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Deniz AKbulut, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu.

Bir dönem İbrahim Tatlıses'le aynı filmde rol alan Akbulut'tan yıllan sonra şaşırtan bir itiraf geldi. Akbulut, İbrahim Tatlıses kendisine 'Senden çok hoşlanıyorum' dediğini söyledi.

"İBRAHİM BEY BENİ ODASINA ÇAĞIRDI"

Canlı yayında gençlik anılarından bahseden Akbulut, İbrahim Tatlıses ile başına gelen anısı şöyle anlattı: "Bursa'da kalıyoruz. Sezen Aksu, MFÖ, Sibel Can ve ben varım. Herkesin kendine ait odası var. Bir gün sabah 11.00 gibi telefonum çaldı. İbrahim Tatlıses'ti arayan… Kendi kendime 'Allah Allah sabahın bu vaktinde beni neden arıyor' dedim. Yardımcım dedi ki 'Sizi odasına çağırıyor, gidebilir misiniz?' sonra gitmeye karar verdim. Alt kattaydı onun odası, tam kapıyı çalacağım sırada kapı açıldı. Sibel Can çıktı içeriden o zaman oryantaldi kendisi.

"SENDEN ÇOK HOŞLANIYORUM"

Ben odaya girdim. Yatağın kenarına oturdum, 'buyurun İbrahim Bey' dedim. 'Ben senden çok hoşlanıyorum' dedi ve beni yatağa doğru itti. Şaşırdım, heyecanlandım, panik oldum.

"KENDİMİ ONUN KOLLARINA BIRAKABİLİRDİM"

'Senden çok hoşlanıyorum' dedi. Ben titremeye başladım, genç bir kadınım. Kendimi bırakabilirdim kollarına… Şöyle bir yüzünü elledim, 'İbrahim Bey sakallarınız çıkmış!' 'Hemen aldırayım' diye karşılık verdi. Hemen adamlarına söyledi, 'Gidin bana tıraş bıçağı alın, tıraş olacağım.'

Ben de 'İbrahim Bey ben odama çıkayım. Hemen geliyorum, ufak bir işim var.' dedim. Odama çıkış o çıkış… Telefonlar çalıyor, yardımcıma dedim 'açma' ondan sonra çok üzüldüm.




Etiketler deniz akbulut
Yorumlar