Anasayfa /  Magazin

Yıldız Tilbe dünyada fakirliği bitireceğini iddia etti

Türk müziğinin en sevilen isimleri arasında yer alan Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile adeta beyinleri dumura uğrattı. Yıldız Tilbe, önerisinin dünyada fakirliği bitireceğini iddia etti.

Abone ol
Abone ol 15 Nisan 2021 17:55

Yıldız Tilbe, şarkıları kadar çılgın dansları ve sosyal medyada yaptığı açıklamalarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Daha önce de bir çok kez farklı çıkışlarda bulunan sanatçıdan bu kez dünyada fakirliği bitirecek bir öneri geldi.

Yıldız Tilbe'nin bu fikri bulmasına sebep olan isim ise Usher Raymond. Usher'ın kendi kulübünde çalışanlara kendi fotoğrafının basılı olduğu banknotları dağıttığı iddiası kısa sürede sosyal medyada viral oldu.

Peş peşe paylaşılan görüntülerde paralarda Usher'ın reklamı olduğu da görülebiliyor. Usher'ın bastırdığı paraları yine kendisi gibi bir rapçi olan 21savage adıyla bilinen Shéyaa Bin Abraham-Joseph da paylaştı.

 

"Herkes kendi parasını bassın"

Yıldız Tilbe de bu olaya farklı bir açıdan yaklaşarak, dünyada yaşayan herkesin kendi parasını basması ve üzerine fotoğrafını koyması halinde paraların karışmayacağını ve dünyada fakirliğin biteceğini öne sürdü.

Herkes kendi parasını basıp üstünede fotoğrafını koysa dünyada fakir kalmaz paralarda karışmaz pic.twitter.com/pHkvDjgh68

Yorumlar