Anasayfa /  Foto Galeri

Yıldız oyuncu Kırmızı Kamyon dizisinin kadrosuna dahil oldu

Show TV’de ekranlara gelecek olan 10. Ev’in yeni dizisi ‘Kırmızı Kamyon’un çekimleri son sürat devam ediyor. Kahraman itfaiyecilerin hikayelerini seyirciyle buluşturacak dizinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı.

Yıldız oyuncu Kırmızı Kamyon dizisinin  kadrosuna dahil oldu - Sayfa 1

Başarılı oyuncu Nilay Deniz, merakla beklenen ‘Kırmızı Kamyon’da ‘Yonca’ karakterini canlandıracak.

Yıldız oyuncu Kırmızı Kamyon dizisinin  kadrosuna dahil oldu - Sayfa 2

Suavi Doğan ve Kerem Çatay ortaklığında kurulan 10. Ev’in yapımcılığını üstlendiği ‘Kırmızı Kamyon’un çekimleri devam ederken dizinin kadrosuna genç ve başarılı oyuncu Nilay Deniz dahil oldu.

Yıldız oyuncu Kırmızı Kamyon dizisinin  kadrosuna dahil oldu - Sayfa 3

Daha önce ‘Aşk Yeniden’, ‘Ateşböceği’ ve ‘Çatı Katı Aşk’ dizilerinde rol alan Deniz, hayat vereceği ‘Yonca’ karakteri ile dizide kilit bir role sahip olacak.

Yıldız oyuncu Kırmızı Kamyon dizisinin  kadrosuna dahil oldu - Sayfa 4

Oyuncu kadrosunda Görkem Sevindik, Ushan Çakır, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Sümeyye Aydoğan, Efekan Can, Gerçek Sağlar Alnıaçık, Süreyya Kilimci, Hasibe Özgür, Onur Yar, Tuğçe Karabayır ve Feriha Eyüboğlu gibi isimlerin bir araya geldiği ‘Kırmızı Kamyon’un senaryosu Meriç Demiray ve Ezgi Özcan’ın imzasını taşırken dizinin yönetmenliğini ise Osman Kaya üstleniyor.