Anasayfa /  Foto Galeri

Yıldız isim adım adım Fenerbahçe 22 Ocak Fenerbahçe transfer haberleri

Süper Lig'de ikinci yarının başlamasına sayılı günler kalan takımlar ara transfer döneminin son günleri yaklaşırken kadrolarını güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. İşte 22 Ocak Fenerbahçe transfer haberleri

Yıldız isim adım adım Fenerbahçe 22 Ocak Fenerbahçe transfer haberleri - Sayfa 1

22 Ocak Pazartesi son dakika Fenerbahçe transfer haberlerinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Peki, Fenerbahçe transfer yapacak mı? 

Yıldız isim adım adım Fenerbahçe 22 Ocak Fenerbahçe transfer haberleri - Sayfa 2

 Takımdan ayrılacak oyuncular olacak mı? Stopere Falette'i transfer eden yönetim henüz bu oyuncunun lisansını çıkartamadı. Diğer transferler için çalışmalar sürüyor. İşte 22 Ocak Pazartesi son dakika Fenerbahçe transfer haberleri ve detaylar...

Yıldız isim adım adım Fenerbahçe 22 Ocak Fenerbahçe transfer haberleri - Sayfa 3

RICARDO RODRIGUEZ'DE SICAK GELİŞME!
Fenerbahçe ile birlikte Ricardo Rodriguez’e talip olan PSV’de teknik patron Ernest Faber, bu transferle ilgili konuştu. Faber, “Rodriguez’i çok istiyoruz. Çok iyi bir sol bek. Büyük mutlulukla karşılayacağımız bir transfer. Karakter ve kişilik olarak da üst düzey bir oyuncu. Şu anda bekliyoruz. Neler olacağını göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Yıldız isim adım adım Fenerbahçe 22 Ocak Fenerbahçe transfer haberleri - Sayfa 4

Fenerbahçe, İsviçreli sol beki kiralamak için her konuda anlaşmayı sağlasa da harcama limiti sorununu aşamadığı için imzayı attıramadı.