Anasayfa /  Foto Galeri

Yıldız futbolcu Gerard Pique'dan ayrılan Shakira suskunluğunu bozdu…

İki çocuklarıyla beraber 12 yıldır mutlu bir aile tablosu oluşturan Shakira ve yıldız futbolcu Gerard Pique geçtiğimiz aylarda olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Pique'nin Shakira'yı aldattığı görüntüler günlerce konuşulmuştu. O zamandan beri sessizliğini koruyan Shakira, sonunda suskunluğunu bozdu. İşte ünlü sanatçıdan olay açıklamalar...

Yıldız futbolcu Gerard Pique'dan ayrılan Shakira suskunluğunu bozdu… - Sayfa 1

İki çocuklarıyla beraber 12 yıldır mutlu bir aile tablosu oluşturan Shakira ve Gerard Pique geçtiğimiz aylarda olaylı bir şekilde ayrılmıştı.

Yıldız futbolcu Gerard Pique'dan ayrılan Shakira suskunluğunu bozdu… - Sayfa 2

Pique’nin Shakira’yı 23 yaşındaki bir öğrenci ile aldattığı fotoğrafların basına yansıması da ayrılığın uzun süre gündemde olmasına neden olmuştu.

Yıldız futbolcu Gerard Pique'dan ayrılan Shakira suskunluğunu bozdu… - Sayfa 3

İspanyol El Periodico gazetesine göre, Shakira ve Gerard Pique, ilişkileri gergin olmasına rağmen çocukları için arkadaş kalmaya çalışıyor.

Yıldız futbolcu Gerard Pique'dan ayrılan Shakira suskunluğunu bozdu… - Sayfa 4

Shakira’nın o dönem yaptığı ayrılık açıklaması ise şöyleydi: “Yollarımızı ayırdığımızı teyit ettiğimiz için üzgünüz. En büyük önceliğimiz olan çocuklarımızın iyiliği için mahremiyete saygı göstermenizi rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.”