Anasayfa /  Güncel

Yılbaşı'nda sokağa çıkma yasağı olacak mı?

Yılbaşı öncesi gözler "sokağa çıkma yasağı" açıklamasına çevrilmişti. Önceki bilim kurulu toplantısında konuşan Bakan Koca kendisine yöneltilen bu soruya yanıt vermiş ve henüz net bir kararın çıkmadığını bildirmişti. Tarihin yaklaşmasıyla beraber "31 Aralık 2021 – 1 Ocak 2022 Yılbaşı gecesi sokağa çıkma yasağı var mı, olacak mı?" soruları yanıt aramaya başladı. İşte 2022 yılbaşı sokağa çıkma yasağı son dakika gelişmeleri ve son durum.

Abone ol
Abone ol 12 Aralık 2021 16:08

Yılbaşında sokağa çıkma yasağı olacacağı iddialarıyla beraber konuya ilişkin gelişmeler yakından takibe alındı. Bakan Koca geçtiğimiz haftalarda konuyla ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Bu noktada "2021 Yılbaşı gecesi sokağa çıkma yasağı var mı, olacak mı?" soruları yanıt aramaya başladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, henüz ülkemizde Omicron varyantının bulunmadığını belirterek henüz yılbaşı günü için tedbir kararı alınmadığını ifade etmişti. Peki, 31 Aralık 2021 – 1 Ocak 2022 Yılbaşı gecesi sokağa çıkma yasağı var mı, olacak mı? İşte detaylar...

YILBAŞINDA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI?

BAKAN KOCA'DAN FLAŞ AÇIKLAMA!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın bugün yapılan AK Parti MYK toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada dünya gündeminde yer alan Omicron varyantının ülkemizde vakasına şuan için rastlanmadığı ve bu bağlamda kapanma uygulanmasının düşünülmediği duyuruldu.

Bu bilgiler ışığında bugün için yılbaşı gecesinde sokağa çıkma yasağı uygulanması konusunda bir karar alınmış değil. Konuyla ilgili gelişme olması durumunda tüm bilgileri buradan öğrenebileceksiniz.

 

Yorumlar