Anasayfa /  Dünya

Yılbaşında gözlerini otomobilde açtı, üzerinde iç çamaşırı yoktu!

İngiltere'de yılbaşında eğlendiği mekandan ayrılan genç kız, sabaha karşı 05.00'te gözlerini açtığında üzerinde iç çamaşırı olmadığını, tecavüze uğradığını, cüzdanı ve cep telefonun kayıp olduğunu anladı. Ayrıca durumla ilgili en ufak bir şey hatırlamadığını ifade etti.

Abone ol
Abone ol 04 Ocak 2020 14:06

19 yaşındaki Melody Maxwell annesinin otomobilinde uyandığında üzerinde iç çamaşırı olmadığı gerçeğiyle karşı karşıya geldi. Güvenlik kameraları izlendiğinde, genç kadının bir pubdan çıkıp yeşil alana yürürken peşinde bir erkek olduğu görüldü.

19 yaşındaki Melody Maxwell, yılbaşı gecesi başına gelen korkunç olayın detaylarını bir yıl sonra İngiliz medyası ile paylaştı.

İngiltere'deki Manchester Üniversitesi'nde okuyan genç kız, 31 Aralık 2018 günü yeni yılı kutlamak Northampton'daki bir puba gitti.

Son olarak 10'dan geriye doğru saymasını ve eğlendiği mekanda alkol almasını hatırlayan genç kız, partideki bir erkeğin hedefindeydi.

 

Melody Maxwell, yeni yıla girer girmez bir şişe İtalyan şarabını bir dikişte bitirdi: "Polisler benim hiçbir şey hatırlamadığımı düşünüyordu.

Yaşananları hatırlamadığım için aslında minnettarım. Kurban olmak istemiyorum, dehşet verici saldırıdan sonra devam edilebileceğini göstermek istiyorum.

Arkadaşlarımla bir taksiye binip puba gittik, anneme nereye gittiğimizi bilmesi için bir mesaj gönderdim. Annem güvende kalmamı söyleyen bir yanıt gönderdi.

Birkaç dakika sonra Mariah Carey'nin şarkısını söyleyip vodka ve kola içiyordum. Birden geri sayım başladı. Arkadaşlarım bir şişe İtalyan şarabı ikram ettiler, ben de hepsini bir seferde içtim."

Sabaha karşı 05.00 sularında genç kız annesinin otomobilinde, üzerinde bir battaniye örtülü halde uyandı. İç çamaşırı bileklerindeydi, cüzdanı, çantası ve cep telefonu kayıptı.

Paniğe kapıldı, annesi polislerin kendisini sendeleyip yürümeye çalışırken ve yardım isterken bulduğunu anlattı. Polisler, daha sonra anneye haber vermişti.

Genç kız, nerede olduğunu hatırlamıyordu. Karakolda üzerindeki gümüş rengi yılbaşı elbisesini, iç çamaşırlarını ve diğer kanıtları polise teslim etti. Polise başka hiçbir bilgi verememişti.

Eve dönüp tüm gün boyunca uyudu. Bir gün sonra dedektifler Melody Maxwell'i arayıp hastanede muayene olmasını önerdi. Genç kız ilk başta bu seçeneği istemedi.

Ancak geçen bir saatin ardından kararını değiştirdi, hastaneye gitti. Muayene sonuçlarına göre tecavüze uğramıştı ve içkisine de muhtemelen ilaç atılmıştı.

Polis Maxwell'in telefonu ve çantasını buldu, soruşturma açıldı. Bir hafta sonra, güvenlik kamerası görüntülerini izleyen polisler, genç kızın pubdan bir erkekle ayrıldığını belirledi.

Pubın arkasındaki yeşil alana doğru genç kızı sürükleyen kimliği belirsiz erkeğin, yaklaşık bir saat sonra yalnız geri döndüğü görülüyordu.

Dedektifler şüphelinin fotoğrafını yerel medya ile paylaştı, böylece kimliğin belirlenmesini umuyorlardı. Bir hafta sonra fotoğraftaki erkek, barın koruma görevlisi tarafından teşhis edildi.

 

Gözaltına alınan isim, 28 yaşındaki Obi Forgive'di. Tecavüzcü Obi Forgive, geçen yılın yaz mevsiminde hakim karşısına çıktı ve 11 yıl hapis cezası aldı.

Forgive'in yaklaşık 50 dakika boyunca Melody Maxwell'e cinsel saldırıda bulunduğu, daha sonra kanıt bırakmamak için elbiselerini değiştirdiği ve başka kurbanlar aramak üzere puba döndüğü ortaya çıktı.

Olayın ardından üniversiteye ve günlük yaşama dönmenin hayli zor olduğunu anlatan genç kız ise, her şeye rağmen sınavlarını başarıyla vermeyi başarmış.

Melody Maxwell, 2020'ye ise arkadaşlarıyla birlikte ABD New York'ta girdi ancak akşam saat 22.00'de uyudu. Bir daha asla yeni yıl kutlamayacağını söylüyor.

Yorumlar