Anasayfa /  Foto Galeri

Yılbaşı mesajları ve sözleri ile mutlu yıllar dileyin!

Milyonlarca kişi yeni yıl için artık geri sayıma başladı. 2019’u geride bırakmanın hüznünü yaşayan vatandaşlar 2020’ye girmenin ise sevincini yaşıyor. Yeni yıl için sevdiklerine güzel dileklerini iletmek, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmesini dilemek isteyenler yılbaşı mesajları araştırmalarına başladı. Sosyal medyada da hoş geldin 2020 ile ilgili paylaşımlar yapılmaya başlandı. 2020 Yılbaşı mesajları ve sözleri ile yakınlarınıza ‘mutlu yıllar’ diyebilirsiniz.

Yılbaşı mesajları ve sözleri ile mutlu yıllar dileyin! - Sayfa 1

Yeni yıla bu sene sonunda da Türkiye ve dünya üzerinde yapılacak çeşitli etkinlikler ile girilecek. 2019'un sona ermesi ve 2020'ye sayılı saatler kalması nedeniyle sevdiklerine mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yıl geçirme dileklerinizi yılbaşı mesajları ile dileyebilirsiniz. Resimli Yeni yıl kutlama mesajları ve sözleri ile hediyelerinize de farklı bir anlam kazandırabilirsiniz. Mutlu yıllar demek istediğiniz yakınlarınız için bu başlık altında bulunan kısa, uzun, en güzel ve resimli yılbaşı mesajları seçeneklerine göz atabilirsiniz. İşte Hoşgeldin 2020 ile ilgili sosyal medyada paylaşılan en güzel mesajlar!

Yılbaşı mesajları ve sözleri ile mutlu yıllar dileyin! - Sayfa 2

- Acısıyla, tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle bir yıl daha geçti. Yeni yılın iyiliklere vesile olmasını dilerim.- Dünyayı değiştirmek istersen yüreğine inan, dostlarına güven ve sevgine sarıl. Yeni yıl senin başarılarının anahtarı ile hayal ettiğin tüm kapıları açacaktır. Mutlu Yıllar!

- 2020 hepimizin unutamayacağı güzellikler getirsin. En başta ülkemizde sonra da dünyada huzur eksik olmasın.

Yılbaşı mesajları ve sözleri ile mutlu yıllar dileyin! - Sayfa 3

-2019 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalıyor. Umarım 2020 size daha fazla umut, daha fazla sevinç ve daha fazla mutluluk getirir. MUTLU SENELER...

-Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla... Nice Yıllara!

-Yeni yılın size ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar...

Yılbaşı mesajları ve sözleri ile mutlu yıllar dileyin! - Sayfa 4

- Yeni yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın. Mutlu yıllar...

- Yaşamınca güzel yıllar, mutlu yarınlar dostça dostluklar hep senin olsun. Mutlu yıllar.