Anasayfa /  Popüler

Yılbaşı hediye fikirleri - Yılbaşı hediyeleri - Yılbaşında ne hediye alınır?

2021 yılına sayılı günler kala yılbaşında hediye fikirleri ve yılbaşında ne hediye alınır gibi sorular sorulmaya başladı. Adım adım yılbaşı yaklaşırken sevdiklerini mutlu etmek isteyeler için detayları haberimizde derledik. İşte Yılbaşı hediye fikirleri ve yılbaşı hediyeleri...

Abone ol
Abone ol 28 Aralık 2020 15:23

2021 yılına sayılı günler kala yılbaşında hediye fikirleri ve yılbaşında ne hediye alınır gibi sorular sorulmaya başladı. Adım adım yılbaşı yaklaşırken sevdiklerini mutlu etmek isteyeler için detayları haberimizde derledik. İşte Yılbaşı hediye fikirleri ve yılbaşı hediyeleri...

Sevgiliye romantik, anlamlı ve farklı yılbaşı hediyeleri! 2021 erkeğe yılbaşı hediye fikirleri son günlerin en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor. Yılbaşı heyecanı için geri sayım sürüyor. Yeni yıl yaklaşırken vatandaşlar en güzel hediye önerilerini sorgulamayı sürüdürüyor. Bu özel günü sevdikleriyle kutlamak isteyenler için en güzel hediye önerilerini derledik. İşte, sevgiliye romantik, anlamlı ve farklı yılbaşı hediyeleri...

YILBAŞINDA ERKEK SEVGİLİYE NE ALINIR?

Kartvizitlik

Erkeğe yılbaşı hediye seçeneklerinden biri de ona hazırlattığınız özel cüzdandır. Hem taşıması kolay, hem çok şık, hem çok prestijli, hem de erkek için gerçek anlamda bir ihtiyaç olarak görülüyor. Özellikle son yıllarda erkek cüzdan modasında kredi kartlık ve kartvizitlikler oldukça popüler bir hale geldi. Siz de bu yılbaşında erkek arkadaşınıza ya da sevgilinize bu hediyeyi tercih edebilirsiniz. 

Çakmak

Yılbaşı akşamı sevgilinizle ya da eşinizle baş başa yemek yemeyi hayal ediyorsanız, masanızdaki romantik mumları yakacak olan karizmatik çakmak karşınızda duruyor. Kişiye özel taraftarlı çakmak hediye ederek, tüm yıl boyunca cebinde mutlulukla taşıyabileceği bir çakmağa sahip olmasını sağlayabilirsiniz. Erkeğe yılbaşı hediyesi olarak ufak, ucuz ve şık bir hediye arıyorum diyenler için bu tarz bir hediye uygun olacaktır. 

YILBAŞINDA KADIN SEVGİLİYE NE ALINIR?

Mum ışığında yemek

Belki biraz klasik, ama hala en romantik alternatiflerden biri mum ışığında bir akşam yemeği. İster bir restoranda, isterseniz en sevdiği yemeklerden oluşan bir menü eşliğinde evde; hafif bir müzik eşliğinde bu gecenin keyfini çıkarmak elinizde.  

Aşk kutusu

İstediğiniz boyda bir ayakkabı kutusu edinin ve üzerini resim, yazı, fotoğraf, çiçek, vs. ile süsleyin. İçine de en sevdiği şekerlerden veya çikolatalardan doldurun. Bir de 'sen bunlardan çok daha tatlısın' yazılı bir kart eklemeyi unutmayın.

Fotoğraf albümü

Birlikte çekilmiş en sevdiğiniz fotoğrafları arşivden çıkarın ve bir kolaj yapın. En güzel anlarınızdan oluşan küçük bir albüm hoş bir sürpriz olabilir. 

Aşkınızı çizin

Eğer resim yapabiliyorsanız ya da çiziminiz kuvvetliyse, aşkınızı kağıda yansıtmaya ne dersiniz? İlişkinizi mutlu sonla bitiren bir çizgi roman hem sıradışı hem de eğlenceli olabilir.  

- Soğuk kış günlerinde giydikçe sizi hatırlayacağı kırmızı bir kazak hatta yılbaşı ruhunu yansıtmak için bir çift geyikli çorap

- Ev dekorasyonuna canlılık katacak bir ev bitkisi

- Her an her yerde ruh halinize göre paylaşacağınız müzikleri yüksek kaliteliyle ve sınırsız dinleyebilmesi için, müzik üyeliği. Ya da dijital yerine nostaljik bir tat sevenlere pikap/plak ikilisi.

- Sürpriz bir yılbaşı sofrası, en sevdiği yiyecekler ve içecekler eşliğinde 

- Sinefiller için, birlikte izlemekten keyif alacağınız filmleri kiralama

- Sevgilinizin hoşuna gidecek kokularda masaj yağları alarak, tüm yılın stresine iyi gelecek bir masaj teklifinde bulunabilirsiniz.

- Extreme sporları sevenler için aksiyon kameraları 

- Kişiselleştireceğiniz bardak kupalar ve yanında sağlık katan bitki çayları

Bu yılbaşında sevgiliniz için en güzel yılbaşı hediyesini bulmanız dileğiyle! 

Yorumlar