Anasayfa /  Foto Galeri

Yılbaşı gecesi evinizde yapabileceğiniz en eğlenceli süper etkinlikler

Yeni bir yıla sayılı günler kala hepimiz koca bir yılı uğurlamak için gün sayıyoruz. Yeni yılı karşılarken dışarıya çıkmak yerine sevdiklerinizle birlikte sıcacık evinizde oturmayı tercih edenlerdenseniz 2023'e keyifli bir giriş yapmak için evinizde güzel bir zaman geçirebileceğiniz yılbaşı gecesi etkinlik önerilerini sizler için haberimizde derledik.

Yılbaşı gecesi evinizde yapabileceğiniz en eğlenceli süper etkinlikler - Sayfa 1

İşte yılbaşı gecesi evinizde yapabileceğiniz en eğlenceli süper etkinlikler

Yılbaşı gecesi evinizde yapabileceğiniz en eğlenceli süper etkinlikler - Sayfa 2

Yılbaşı Süslemeli Kış Kurabiyeleri Hazırlayabilirsin!

Mutfakla aran nasıl? Kış mevsiminin iştah açıcı lezzetlerini yılbaşı kurabiyelerinde birleştirebilirsin! Üstelik kurabiye hazırlamak sana terapi gibi gelecek, daha önce hiç kurabiye pişirmemiş olsan bile… Zencefil, tarçın, ceviz gibi kokusu sana sıcacık hissettirecek baharatlarla tatlandırabileceğin yılbaşı kurabiyelerini dilersen özel kalıplarla çam ağacı, noel baba, kar tanesi gibi şekillerde çıkarabilir dilersen marketlerdeki pasta malzemeleri bölümünden kolayca ulaşabileceğin yenebilir süslemelerle yılbaşı temasını yenebilir mini kıtır güzelliklere çevirebilirsin!

Yılbaşı gecesi evinizde yapabileceğiniz en eğlenceli süper etkinlikler - Sayfa 3

1) Yılbaşı Gecesine Yakışır Yemekler Hazırlayabilirsin: Mezeli, Hindili, İçecekli Keyif Masası!

Yılbaşı akşamı denilince gecenin büyük bölümünü geçireceğin nar gibi kızarmış hindinin damgasını vurduğu harika bir masa gelir hemen aklına! Yeni yılı evde kutlayacaksan mezesiyle, hindisiyle ya da bütçene uygun herhangi bir ana yemeğiyle, tatlısıyla, kuru yemişi, kestanesi ve meyvesiyle kallavi bir masa hazırlayarak işe başlayabilirsin. Uzun uzun sohbet edilecek, koskoca yorgun geçmiş yıl kritiği yapılacak, yeni yıl hayalleri kurulacak bir masa olacak, özenmelisin…

Yılbaşı gecesi evinizde yapabileceğiniz en eğlenceli süper etkinlikler - Sayfa 4

2) Yılbaşı Ağacını Süsle, Evini Işıklandır: Yeni Yıl İçin Sıcak Atmosfer!

Yılbaşı gelse salonun köşesine mutluluk veren, ışıl ışıl ağacı süsleyip ışıklandırsam diye bekliyorsan işte harika zamanlama! Yeni yıl ruhunu bu kez cadde ve sokaklardan kendi evine taşıyabilirsin. Dilediğin boyutta bir yılbaşı ağacını özel süsleriyle donatıp, yanıp sönen zincir ışıklarla salonu veya odanı ışıklandırabilirsin. Bu geceye özel mumlar alabilir, masaya, tv sehpasına, karışık yerlere birer ikişer mum yakıp koyabilirsin. Mumlar ve aydınlatmalar dışında evdeki diğer lambaları kapatıp dinlendirici loş ortamın keyfini çıkarabilirsin!