Anasayfa /  Milli piyango

Yılbaşı bilet fiyatları ne kadar?

Yılbaşı bilet fiyatları ne kadar? Yılbaşı çekilişi için geri sayım başladı. Sisal Şans tarafından gerçekleştirilecek büyük çekiliş öncesi vatandaşlar, çekilişin bilet fiyatlarını araştırıyor. Peki Yılbaşı bilet fiyatları ne kadar?

Abone ol
Abone ol 25 Aralık 2020 14:14

Yılbaşı bilet fiyatları ne kadar? Yılbaşı yaklaşırken Milli Piyango bilet fiyatları merak konusu oldu. 31 Aralık gecesi gerçekleştirilecek olan Milli Piyango Yılbaşı çekilişi için biletler satışa çıkarıldı. Büyük ikramiye hayali kuran vatandaşlar çeyrek, yarım ve tam bilet fiyatlarını merak ediyor. Peki, 2021 Yılbaşı ikramiyesi ne kadar? Yılbaşı bilet fiyatları (çeyrek, yarım ve tam bilet) ne kadar? İşte, detaylar...

 

2021 YILBAŞI İKRAMİYESİ NE KADAR?

Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye 100 milyon lira oldu.

YILBAŞI BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Her yılın başında sayısız insanın şansları sayesinde ödül kazanmasını sağlayan Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde 2021 yılbaşı bilet fiyatlarından tam 100 TL, yarım 50 TL ve çeyrek bilet 25 TL olarak belirlendi.

MİLLİ PİYANGO BİLETİ ALACAKLAR DİKKAT!

Kuşa Dikkat!
Sahte bilet almamak için dikkat edilmesi gereken noktalardan biri Milli Piyango kuşu ve biletin numarası üzerine yerleştirilen semboller. Mor ışık tutulduğunda parlak işaretlerin net bir şekildi görünmesi gerekiyor.

Kabartmalı Seri Numarası
Dolandırıcıların tuzağına düşmemek için dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise, biletin kabartmalı seri numarası. Parmak ile dokunulduğunda bu kabartmanın mutlaka hissedilmesi gerekiyor. Biletin arkasındaki ruhsatlı bayiinin damgası da yine önemli bir kriter.

Kağıt Para Sesi Çıkarmalı
Milli Piyango biletleri para kağıdına benzer bir kağıttan yapıldığı için, ele alınıp biraz oynandığında para sesine benzer bir ses çıkarması gerekiyor.

 

Yorumlar