Anasayfa /  Medya

Yiğit Bulut'tan Milli Takım ve futbol camiasına ağır gönderme

Gazeteci ve Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut, Milli Takımımızın UEFA uluslar Ligi'nde Macaristan'a 2-0 yenilmesi sonrası sosyal medyada futbolcuları, kulüpleri ve federasyonu eleştiren bir paylaşımda bulundu.

Abone ol
Abone ol 19 Kasım 2020 11:57

TRHaberler ÖZEL/ Berkan Çay | UEFA Uluslar Ligi'ndeki son maçında Macaristan'a 2-0 yenilen Milli takım, oynanan futbol ve futbolcuların isteksizliği ile tepki topladı.

Oynadığı son 8 milli maçta sadece 1 galibiyet alan A Milli Futbol Takımımıza sosyal medyada eleştiri yağmur geldi.

Milli Takımı eleştirenler arasında gazeteci ve Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut da vardı. Bulut, başta Milli Takım futbolcuları olmak üzere kulüpleri ve Futbol Federasyonu'nu da hedef aldı.

 

Yiğit Bulut sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Milyonluk transferler Yaşanan şımarık hayatlar Vergisi kaçırılan transfer paraları Vatandaşın cebinden çıkan milyarlık borçlar ve silinen faizler Futbol hariç her şeyle ilgilenen milyonlar ödenen şımarık federasyon ve üyeleri VE ORTADA MİLLİ TAKIM DİYE DOLAŞAN MAHALLE TAKIMI.

BÜYÜK TÜRK MİLLETİ’nin ŞANLI BAYRAĞINI ÜZERİNDE TAŞIDIĞINIZ O ÜNİFORMA HİÇBİRİNİZE YAKIŞMIYOR!! ÇIKARIN O ÜNİFORMAYI!! FUTBOL FEDERASYONU BU ÜLKEYE, BU BAYRAĞA, BÜYÜK TÜRK MİLLETİ’ne yakışmıyor!!"  ifadelerini kullandı.

 A Milli futbol takımımızın oynadığı son 8 resmi maç ve sonuçları ise şu şekilde:

0-1 Macaristan

0-0 Sırbistan

3-3 | Almanya

1-1 | Rusya

2-2 | Sırbistan

3-3 | Hırvatistan

3-2 | Rusya

0-2 Macaristan

Kaynak: TRHaberler.com / Berkan Çay

Yorumlar