Anasayfa /  Foto Galeri

Ünlüler yanlız bırakmadı! Yeşilçam’ın usta ismi Fatma Girik son yolculuğuna uğurlandı!

Tedavi gördüğü hastanede pazartesi günü hayata veda eden Fatma Girik’in salı günü yapılacak cenaze töreni olumsuz hava şartları yüzünden ertelenmişti. Türk sinemasının Dört Yapraklı Yoncası’nın mavi gözlü sultanı, bugün düzenlenen törenlerle sonsuzluğa uğurlandı. İşte törenden görüntüler...

Ünlüler yanlız bırakmadı! Yeşilçam’ın usta ismi Fatma Girik son yolculuğuna uğurlandı! - Sayfa 1

79 yaşında hayata gözlerini yuman Yeşilçam’ın usta ismi son yolculuğuna uğurlanıyor. Eski Şişli Belediye Başkanı Fatma Girik için, Şişli Belediyesi Başkanlık Binasında bir tören düzenlendi. 

Ünlüler yanlız bırakmadı! Yeşilçam’ın usta ismi Fatma Girik son yolculuğuna uğurlandı! - Sayfa 2

Törene Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik, manevi kızı Ahu Turan ve birçok sanatçı katıldı.

Ünlüler yanlız bırakmadı! Yeşilçam’ın usta ismi Fatma Girik son yolculuğuna uğurlandı! - Sayfa 3

Törende bir konuşma yapan Fatma Girik'in manevi kızı Ahu Turan, "Hepinizi ayrı ayrı buraya geldiğiniz için ona iyi dileklerinizi dualarını ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum.

Ünlüler yanlız bırakmadı! Yeşilçam’ın usta ismi Fatma Girik son yolculuğuna uğurlandı! - Sayfa 4

Fatma annem Şişli'ye çok emek verdi. Benim çocukluğumda Belediye Başkanıyken onu evde görmek çok zordu. Hafta sonları bile evde yoktu. Sabahın yedisinde kalkıp, çizmelerini giyip işçilerle yolları yıkamaya giderdi. Buraya çok emeği geçtiğine inanıyorum. Hepimizin başı sağ olsun. Türkiye büyük bir değerini kaybetti" dedi.