Anasayfa /  Foto Galeri

Yeşilçam'ın usta ismi Çukur'a katıldı! Bomba bir rolle geliyor!

Yeşilçam'ın usta ismi Çukur'a katıldı! Bomba bir rolle geliyor! - Sayfa 1

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'da Mahsun karakterinin babası Kadir'i, Yeşilçam'ın usta ismi canlandıracak. Show TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Çukur'un 18 Mart Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümde bomba sürprizler yaşanacak. AY Yapım imzalı fenomen diziye bir taraftan Çarpışma dizisinden misafir oyuncu katılırken diğer taraftan da Mahsun'un babası ortaya çıkacak.

Yeşilçam'ın usta ismi Çukur'a katıldı! Bomba bir rolle geliyor! - Sayfa 2

Çarpışma dizisinde 'Veli Cevher' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Onur Saylak, aynı karakterle Çukur'a misafir olacak. Saylak, Çukur'un 'Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil'e sürpriz bir ziyarette bulunacak.

Yeşilçam'ın usta ismi Çukur'a katıldı! Bomba bir rolle geliyor! - Sayfa 3

Bir diğer sürpriz ise Karakuzular cephesinde yaşanacak. Berkay Ateş'in hayat verdiği 'Mahsun' karakterinin babası bu bölümde ortaya çıkacak.

Yeşilçam'ın usta ismi Çukur'a katıldı! Bomba bir rolle geliyor! - Sayfa 4

Mahsun'un babası 'Kadir'i, Yeşilçam'ın usta oyuncusu Menderes Samancılar canlandıracak. Kadir'in (Menderes Samancılar) gerçek adı Fikret olan oğlu Mahsun'la (Berkay Ateş) yüzleşmesi seyirciye duygu dolu anlar yaşatacak. Kadir'in anlatacağı gerçekler ise Mahsun'da şok etkisi yaratacak.