Anasayfa /  Foto Galeri

Yeşilçam güzeli Nazan Saatçi'nin son hali görenleri şaşırttı!

Kemal Sunal, Şevket Altuğ, Ali Şen gibi efsane isimlerin başrolde oynadığı Tokatçı filminde Kemal Sunal'ın canlandırdığı Osman karakterinin kör kütük aşık olduğu Emine, Nazan Saatçi şimdilerde 64 yaşında ama yaşıtlarının hayret edeceği bir fiziğe ve güzelliğe sahip. Sosyal medyasından yaptığı paylaşımlarıyla birlikte tekrar gündeme gelen Nazan Saatçi'yi yıllar sonra görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Yeşilçam güzeli Nazan Saatçi'nin son hali görenleri şaşırttı! - Sayfa 1

Yeşilçam'ın güzel oyuncularından Nazan Saatçi yıllara meydan okuyor. Kemal Sunal'ın unutulmayan filmlerinden Tokatçı'da güzeller güzeli genç kız Emine olarak hafızalara kazınan Nazan Saatçi şimdilerde ne yapıyor? İşte güzelliği ile genç kızlara taş çıkaran Tokatçı'nın Emine'si Nazan Saatçi'nin son hali 

Yeşilçam güzeli Nazan Saatçi'nin son hali görenleri şaşırttı! - Sayfa 2

Kemal Sunal filmleri arasında yer alan Tokatçı, tekrar tekrar izlesek de bıkmayacağımız ve adeta ilk kez izliyormuş gibi kahkahalara boğulacağımız yapımlardan. 7'den 70'e herkesin tekrarlarını ilgi ile izlediği Kemal Sunal'ın filmlerinden Tokatçı yine seyirciyi ekrana kitledi.

Yeşilçam güzeli Nazan Saatçi'nin son hali görenleri şaşırttı! - Sayfa 3

Usta oyuncuları biraraya getiren Tokatçi filminde güzelliği ile dikkat çeken Nazan Saatçi sosyal medyada merak konusu oldu.

Yeşilçam güzeli Nazan Saatçi'nin son hali görenleri şaşırttı! - Sayfa 4

Sosyal medyasından yaptığı paylaşımlarla tekrar gündeme gelen Nazan Saatçi'yi yıllar sonra görenlerin ağızları açık kalıyor.