Anasayfa /  Yaşam

Yerli 'Marilyn Monroe'nin dilenci kızı darp ettiği anlar

Mardin’de yaşayan ve yerli 'Marilyn Monroe' olarak bilinen Melek Karahan'ın dükkanının yanına oturan dilenci kızı darp ettiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Abone ol
Abone ol 18 Ağustos 2021 13:30

Mardin’de yaşayan ve yerli 'Marilyn Monroe' olarak bilinen Melek Karahan'ın dükkanının yanına oturan dilenci kızı darp ettiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı. 

Ünlü Amerikan ikonu Marilyn Monroe'ya olan benzerliğiyle tanınan Melek Karahan, Mardin'de bulunan dükkanının önünde oturan dilenci kızı iş yerine götürüp kapıyı kapatmaya çalıştı. Çevrede bulunan vatandaşların engellediği olayın ardından küçük kızı kaldırıp yere atarak darbeden Karahan, etrafındaki insanlara da hakaretler etti.

Mardin'de yerli "Marilyn Monroe" olarak tanına Melek Karahan, sabun sattığı dükkanının önünde oturan dilenci kızı zorla iş yerine götürüp kapıyı da kapatmaya çalıştı.

KIZI KALDIRIP YERE ATTI

Yoldan geçen ve duruma engel olan vatandaşlarla da kavga eden Karahan, dilenci kızı da kaldırıp yere atarak darp etti. Karahan'ın dilenci kızı darp ettiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Karahan'ın küçük kıza yardım etmeye çalışan vatandaşlara hakaret savurduğu öğrenildi.

Alınan bilgilere göre, bölgede yerli 'Marilyn Monroe' olarak tanına MelekKarahan, sabun sattığı dükkanının önünde oturan dilenci kızı zorla iş yerine götürüp kapıyı da kapatmaya çalıştı.

Yoldan geçen ve duruma engel olan vatandaşlarla da kavga eden Karahan, dilenci kızı da kaldırıp yere atarak darp etti. Karahan’ın dilenci kızı darp ettiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Karahan'ın küçük kıza yardım etmeye çalışan vatandaşlara hakaret savurduğu öğrenildi. 

 

Yorumlar