Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Yerel Seçim Öncesi Belediyeler: Belediye Memuru ve Belediye İşçisi Alımı Gerçekleştirecek

Mart ayı sonunda yapılacak seçimler öncesi yayımlanan ilanlarda çok sayıda belediye başkanlığı onlarca pozisyon için personel alımı yapacak.

Abone ol
Abone ol 22 Mart 2019 14:04

Türkiye genelinde 81 şehirde bulunan belediye başkanlıkları personel alımlarıİŞKUR üzerinden yapıyor.

Bu çerçevede İŞKUR üzerinden belediye memuru ve belediye işçisi alım ilanı kurumların listesi ise şu şekilde,

ALIM YAPACAĞINI İLAN EDEN BELEDİYE BAŞKANLIKLARI

23 şehir Belediye Başkanlığı ve Belediye Birimlerinin yayımladığı il il ve ilçe ilçe belediye memuru ile belediye işçisi alımları. Belediye memuru ve işçisi alımı yapacağını ilan yapan kurumların listesi;

Diyabakır Kocaköy Belediye Başkanlığı, Tekirdağ EBSAN Belediye Birimi, İstanbul Beyoğlu Belediye Birimi, İzmir Biyotip ve Genom Merkezi, Kocaeli TÜBİTAK, İstanbul Kadıyköy Belediyesi, Burdur Yeşilova SYDV, Samsun Canik İmar, Şırnak Beytüşşebap Belediyesi, İzmir Tire Belediyesi, Muş Tarım Sanayi Belediye Birimi, Konya Doğanhisar Belediyesi, Samsun Canik Belediye Birimi, Antakya Kaş Belediye Birimi, Bursa Yeşil Yıldırım Belediye Birimi, Merin Mezitli Belediye Birimi, Mersin MUTİŞ Belediye Birimi, Ağrı Tutak SYDV Yalova SYDV, Tekirdağ Marmara Ereğlisi Belediye Birimi, İstanbul Üsküdar Belediyesi, Edirne Uzunköprü Belediyesi, Aydın Koçarlı Belediyesi, İzmir Tire Belediyesi, İzmir Çeşme Belediyesi, İstanbul Cankurtaran Öğretmenevi, Adana Karataş Belediyesi, Şırnak İl Özel İdaresi, Eskşehir Estram Hafif Raylı Sistemler Belediye Birimi ve Muğla Marmaris Belediyesi.

BELEDİYE PERSONELİ KADROLARI

23 belediye başkanlığı tarafından yayımlanan belediye personel alım ilanlarında yer alan bazı kadrolar ise şöyle:

Alım ilanları çok geniş kapsamlı yayımlandığından dolayı onlarca kadroda personel alımları bulunmakta. Bu alımlarda yer alan açık kadrolar;

İşçi Kadroları

Beden işçisi, temizlik işçisi, büro işçisi, hasta bakım işçisi, garson, cankurtaran, aşçı, aşçı yardımcısı, iş makinesi operatörü, şoför, hizmetli, hademe, çöp kamyonu şoförü, çöpçü, saha işçisi, teknik personel, bakım işçisi, güvenlik, otopark görevlisi

Memur Pozisyonları

Büro Memuru, Ofis Memuru, Evrak Memuru, Öğretmen, Eğitmen, Mühendis, tekniker, teknisyen, idari işler, yönetici kadrosu, halkla ilişkiler, muhasebe, vezne memuru.

BAŞVURU KOŞULLARI

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Belediyeler tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan pozisyonlar için belirlenen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, işe alım sürecinde yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya muaf tutulmak.'' şartları bulunuyor.

İLANLARA NASIL ULAŞIRIM?

Söz konusu belediye personel alım ilanları Türkiye İş Kurumu'nun Kurum Dışı Kamu Personel alım ilanları sayfası üzerinden duyuruluyor.

BAŞVURU ŞEKLİ SÜRECİ VE BİLİNMESİ GEREKENLER

Belediye Personel alım ilanları için başvuru yapacak adayların bilmesi gereken en önemli husus başvuru süreci.

Başvuru Sürecine Dikkat

Çoğu belediye başkanlığı İŞKUR'dan yayımladığı ilanları 1 veya 2 günlük zamanlar veriyor. Bazı belediyeler başvuru sürecini aynı gün sabah 8.30'dan akşam 17.00'ye kadar belirliyor.

Başvuru Şekli

Belediye memuru ve işçisi alımı için başvurular şahsen yapılıyor. Her belediye alım ilanında başvuru evrak listesi yayımlıyor. Adaylar bu evrak listesini yanında hazır olarak bulundurarak ve belediyenin evrak bölümüne teslim ederek başvurularını yapabilirler.

İlanlara ulaşmak için bağlantı adresini tıklayın


Yorumlar