Anasayfa /  Güncel

Yenikapı Mitingi ne zaman? İstanbul Yenikapı Mitingi saat kaçta ?

Yenikapı Mitingi ne zaman? İstanbul Yenikapı Mitingi saat kaçta ?

Abone ol
Abone ol 04 Ağustos 2016 16:34

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" için hazırlıklar devam ediyor. 07 Ağustos "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" saat kaçta başlayacak? İstanbul Yenikapı mitingi ne zaman?

Demokrasi ve Şehitler Mitingi hangi ünlüleri ağırlayacak? Ulaşım ücretli mi ücretsiz mi? Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan şu günlerde düzenlenecek olan Yenikapı "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" 7 Ağustosta...

15 Temmuz gecesi Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kalkıştığı darbe girişimi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile halkın sokağa çıkması sonrasında püskürtülmüş ve büyük bir demokrasi zaferi elde edilmişti. Haince yapılan darbe girişimini protesto eden vatandaşların günlerdir sürdürdükleri demokrasi nöbetlerini taçlandırmak için Yenikapı'da düzenlenecek "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" için hazırlıklar devam ediyor. Peki 07 Ağustos Yenikapı mitingi saat kaçta başlayacak? İşte detaylar...

07 AĞUSTOS YENİKAPI MİTİNGİ SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini sokağa çıkarak püskürtüp 15 Temmuz'dan bu yana meydanları boş bırakmayan vatandaşlar, 07 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek olan mitinge katılmaya hazırlanıyor. Yenikapı Meydanı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek olan "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" saat 17.00'de başlayacak.

PAZAR GÜNÜ TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ

İstanbul'da, 7 Ağustos'ta Demokrasi ve Şehitler Mitingi dolayısıyla tüm toplu ulaşım araçları ücretsiz olacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, "7 Ağustos Pazar günü Yenikapı Meydanı'nda yapılacak Demokrasi ve Şehitler Mitingi dolayısıyla İstanbul'daki tüm toplu ulaşım araçları ücretsiz olacaktır." denildi.

DEMOKRASİ VE ŞEHİTLER MİTİNGİ'NDE SAHNEDELER

Müzik sektörünün %60’ını temsil eden Emre Müzik’in sahibi Hüseyin Emre, Avrupa Müzik’in sahipleri Cengiz Erdem ve Deniz Erdem ile DMC’nin Genel Müdürü Samsun Demir, sanatçılarına yaptıkları mitinge katılma çağrısına olumlu cevap aldı. Aralarında Türkan Şoray, Ferhat Göçer, Ahmet Özhan, Kibariye, Ümit Besen, Mustafa Sandal, Rafet El Roman, Ziynet Sali, Özgün, ENBE Orkestrası, Garo Mafyan ve Burcu Güneş’in de olduğu üç şirketin sanatçıları Yenikapı’daki Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nde yerlerini alacak. Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katılacak olan müzik yapımcıları doğrudan bir davet almaksızın harekete geçtiklerini belirterek “Davete gerek yok. Gün birlik ve beraberlik günü” dedi.

500 ÜNLÜ KATILACAK

Mitingin sanatçı organizasyonunu üstlenen müzik yapımcısı Polat Yağcı, şölene 500 ünlüyle çıkarma yapacaklarını söyledi. Şarkıcılardan oyunculara, radyoculardan sporculara 500 ismin Bebek’ten 5 tekne ile alana taşınacağını açıklayan Yağcı, “Sanatçılarımız bu tarihi güne eksiksiz, tam kadro katılacaktır” diye konuştu.

BAHÇELİ DE DEMOKRASİ NÖBETİNE KATILACAK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne ilişkin, "Hainlere ve hasım odaklara karşı Türkiye'nin safında duracağını, 79 milyonu, katılımcı devlet ve siyaset adamlarıyla birlikte kucaklayacağını, ümitsizliği aşmak, tereddütleri silmek, birlik ve beraberliği canlı tutmak, yeni bir talih ve tarih kapısı açmak için Yenikapı'da bulunacağını" bildirdi.

Yorumlar