Anasayfa /  Güncel

Yeniçağ yazarı Murat Ağırel ifadeye çağrıldı

Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel, şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrıldı. Murat Ağırel, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. İfadeye çağrılmasının müsebbibi olarak kendisini hedef gösteren Pelikancıları işaret eden Ağırel, "Teslim olmayın" dedi.

Abone ol
Abone ol 06 Mart 2020 14:07

Saat 14.00'da ifade vermek üzere çağrılan Murat Ağırel, Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu.

Son günlerde muhalif basına yapılan baskıların ve kendisinin ifadeye çağrılmasının müsebbibi olarak Pelikancıları gösteren Murat Ağırel, "Bugün ne olur bilmiyorum ancak ne olursa olsun PELİKAN çetesinde teslim olmayın" dedi.

Ağırel'in açıklamaları şöyle:

 

"Sonda söyleyeceğimi başta söyleyeyim. Ben Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerini en kılcal damarlarına kadar nakşetmiş Kemalist Türk genciyim. Devrim düşmanlarından, din maskeli bezirgânlardan, yoksul halkın parasını yağmalayanlardan, PELİKAN çetesinden korkmuyorum.

"Bizden devlet düşmanı çıkaramazlar. Yaratmaya çalıştıkları algı ‘’MİT mensuplarını ifşa ettiler’’ söylemi. İnanmayın... Ben bu hesaptan Cumhurbaşkanı’nın ‘’birkaç şehit’’ söyleminden sonra şehitlerimizin fotoğrafını paylaştım ve rahmet diledim.

"Paylaştığım fotoğrafları şehitlerin arkadaşlarının sosyal medya hesaplarında ve Abdullah Ağar’ın tweet paylaşımından aldım.

"Odatv haberinden sonra Yeniçağ ve beni önce PELİKAN'ıın resmi hesabı Yekvücût hesabı hedef göstermiş ardından Fatih Tezcan denen Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı, tetikçi gazeteci Ersoy Dede, PKK sever FETÖ'cü Hilal Kaplan, İBB den 3 milyon TL reklam aldığını açıkladığım ve Cumhuriyet gazetesine bomba atalım diyen AKİT TV, Diriliş Postası gibi PELİKAN çetesinin tetikçileri hedef gösterdi. Bu yukarıda saydığım isimleri ve kirli ağlarını kitabım SARMAL da isim isim yazdım.

"Tekrar yazıyorum. Korkmuyorum. Cumhuriyet düşmanlarından, Atatürk düşmanlarından korkmuyorum. Dünün FETÖ gazetelerinin ve yayın organlarının yerini Sabah, Ahaber, Akit, Yeni Şafak, Diriliş Postası aldı. Tetikçi gazeteceleri Fatih Tezcan, Ersoy Dede, Hilal Kaplan gibi isimler aldı.

"Halkı soyanları, hırsızları, devletee yerleşmiş çeteleri belgeleri ile Uğur Mumcu çizgisinden sapmadan yazmaya devam edeceğim. Bugün ne olur bilmiyorum ancak ne olursa olsun PELİKAN çetesine teslim olmayın"

Yorumlar