Anasayfa /  Spor

Yeni Malatyaspor'un futbolcusu hakkında bomba iddia: Beni hamile bırakıp kaçtı!

Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da forma giyen Sulley Muniru hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

Abone ol
Abone ol 13 Mayıs 2019 18:15

Portekiz kulübü Tondela'dan Yeni Malatyaspor'a transfer olan, geçtiğimiz sezonun başında da Dinamo Minsk kulübü ile anlaşan Sulley Muniru'nun, İstanbul'da gittiği bir eğlence mekanında başı derde girmiş gibi gözüküyor.

Yeni Malatyaspor'un yıldızı hakkında bomba itiraf: Beni hamile bırakıp kaçtı - Sayfa 5

Ortaköy’de bir gece kulübünde halkla ilişkiler görevlisi olarak çalışan Tanja Kıran isimli bir kadın, Sözcü'nün haberine göre Sulley Muniru'nun kendisini hamile bırakıp yurt dışına kaçtığını iddia etti. 

Yeni Malatyaspor'un yıldızı hakkında bomba itiraf: Beni hamile bırakıp kaçtı - Sayfa 4

Tanja Kıran'ın anlattıkları ise korkutan cinstendi. Kıran, Sulley’le geçtiğimiz Eylül ayında tanıştığını belirterek, daha sonra çıkmaya başladıklarını ve futbolcunun sürekli Malatya'dan İstanbul'a kendisini görmek için ziyarete geldiğini söyledi.

Yeni Malatyaspor'un yıldızı hakkında bomba itiraf: Beni hamile bırakıp kaçtı - Sayfa 3

Bırakıp kaçtı, suratına tükürürüm: Kıran, futbolcu hakkında konuşmasına şu şekilde devam etti: Benimle sürekli evlenmek istediğini söyledi. Ben hamile kalınca çocuğu aldırmak için baskı yaptı. Ayrıca beni tehdit etti. Çok ısrar edince çocuğu aldırdım ama beni yüzüstü bırakıp kaçtı. Çok zor ve acı günler yaşadım. Umutlarımı çaldı, karşıma çıksa suratına tükürürüm”

Yeni Malatyaspor'un yıldızı hakkında bomba itiraf: Beni hamile bırakıp kaçtı - Sayfa 2

Öte yandan 26 yaşındaki Sulley Muniru'nun, Milan ve İnter gibi dünyaca ünlü kulüplerde top koşturan Sulley Muntari’nin kardeşi olduğu biliniyor. Ünlü futbolcunun bu iddialara nasıl yanıt vereceği ise merak konusu oldu.


Yorumlar