Anasayfa /  Foto Galeri

Yeni koronavirüs tedbirleri bu akşam başlıyor! İşte tüm detaylar

Yeni koronavirüs tedbirleri kapsamında; alışveriş merkezi, market, berber, kuaför ve güzellik merkezleri bu akşam 20.00'de kapanacak, yarından itibaren 10.00-20.00 saatleri arasında açık olacak. Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması ise yarın 20.00'den itibaren hayata geçecek. İşte detaylar...

Yeni koronavirüs tedbirleri bu akşam başlıyor! İşte tüm detaylar - Sayfa 1

Ülkemizde artan koronavirüs vakaları beraberinde yeni kısıtlamaları da getirdi. İçişleri Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen genelde kapsamında alınan kararlar bu akşam 20.00'den itibaren uygulanmaya başlanacak. Alınan karar ilk olarak; alışveriş merkezi, market, berber, kuaför ve güzellik merkezlerinde uygulanacak. Bu yerler bugün 20.00'de kapanacak, 21 Kasım Cumartesi'den itibaren 10.00-20.00 saatleri arasında açık olacak.

Yeni koronavirüs tedbirleri bu akşam başlıyor! İşte tüm detaylar - Sayfa 2

PAKET SERVİS YA DA GEL AL ŞEKLİNDE HİZMET VERECEKLER
Restoran, lokanta, pastane, kafe, kafeterya gibi yeme ­içme yerleri 10.00-20.00 saatlerinde sadece paket servis veya "gel-al" şekilde hizmet verecek. Restoran, lokanta veya online yemek sipariş firmalarınca saat 20.00'den sonra sadece telefonla ya da online sipariş üzerine paket servis hizmeti verilebilecek.

Yeni koronavirüs tedbirleri bu akşam başlıyor! İşte tüm detaylar - Sayfa 3

İl ve ilçe Umumi Hıfzıssıhha kurullarınca tek tek belirlenmek ve yerleşim sahasında bulunmamak kaydıyla şehirlerarası kara yolları kenarında bulunan ve şehirlerarası toplu ulaşım ve lojistik amaçlı araçlara hizmet veren dinlenme tesislerinde yer alan yeme içme yerleri kısıtlamalardan istisna tutulacak.

Yeni koronavirüs tedbirleri bu akşam başlıyor! İşte tüm detaylar - Sayfa 4

Sinema salonları 31 Aralık 2020'ye, kahvehane, kıraathane, kır bahçesi, internet kafe/salonu, elektronik oyun salonları, bilardo salonları, lokaller ve çay bahçeleri ile halı sahaların faaliyetleri ise yeni bir karar alınıncaya kadar durdurulacak.