Anasayfa /  Foto Galeri

Yedinci kattan düşerek ölen Feyza Nur Saydam'ın son paylaşımı ölümünü şüpheli hale getirdi!

Yedinci kattan düşerek ölen Feyza Nur Saydam'ın son paylaşımı ölümünü şüpheli hale getirdi! Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde şoke eden bir olay yaşandı. Oturdukları binanın yedinci katından aşağı düşen 17 yaşındaki lise öğrencisi Feyza Nur Saydam, hayatını kaybetti. Liseli Feyza'nın 17 Ağustos 2020 tarihinde yaptığı bir paylaşım şüpheleri daha da artırdı. Peki 17 yaşındaki Feyza Nur Saydam'ın ölümünün arkasındaki gerçek ne?

Yedinci kattan düşerek ölen Feyza Nur Saydam'ın son paylaşımı ölümünü şüpheli hale getirdi! - Sayfa 1

Yedinci kattan düşerek ölen Feyza Nur Saydam'ın son paylaşımı ölümünü şüpheli hale getirdi!

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde şoke eden bir olay yaşandı. Oturdukları binanın yedinci katından aşağı düşen 17 yaşındaki lise öğrencisi Feyza Nur Saydam, hayatını kaybetti. Liseli Feyza'nın 17 Ağustos 2020 tarihinde yaptığı bir paylaşım şüpheleri daha da artırdı. Peki 17 yaşındaki Feyza Nur Saydam'ın ölümünün arkasındaki gerçek ne?

Yedinci kattan düşerek ölen Feyza Nur Saydam'ın son paylaşımı ölümünü şüpheli hale getirdi! - Sayfa 2

İddiaya göre, oturdukları sitenin E bloğundaki yedinci katta bulunan evde ailesiyle beraber yaşayan Feyza Nur S. (17),gece saatlerinde evlerinin balkonundan aşağıya düştü.

Yedinci kattan düşerek ölen Feyza Nur Saydam'ın son paylaşımı ölümünü şüpheli hale getirdi! - Sayfa 3

Genç kız, olayın ardından ağır yaralanırken, bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Yedinci kattan düşerek ölen Feyza Nur Saydam'ın son paylaşımı ölümünü şüpheli hale getirdi! - Sayfa 4

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de ağır yaralanan genç kıza ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.