Anasayfa /  Eğitim

YDS soru cevapları ne zaman açıklanacak 24 Mart YDS cevapları

ÖSYM tarafından yapılan YDS sınavı 24 Mart Pazar günü bir oturumla sona erdi. Sınava giren öğrenciler ise sonuçlardan önce kendini değerlendirmek için YDS soru cevaplarını ne zaman açıklanacak sorusunun cevabını arıyor. YDS sonuçları 12 Nisan'da.

Abone ol
Abone ol 25 Mart 2019 15:56

ÖSYM tarafından yapılan YDS sınavı 24 Mart Pazar günü bir oturumla sona erdi. Sınava giren öğrenciler ise sonuçlardan önce kendini değerlendirmek için YDS soru cevaplarını ne zaman açıklanacak sorusunun cevabını arıyor. YDS sonuçları 12 Nisan'da açıklanacak. YDS soru cevaplarının ise en geç 1 hafta içinde açıklanacak.

YDS sınavı 24 Mart Pazar günü yapıldı. Peki YDS soru cevapları ne zaman açıklanacak sorusu ise merak konusu oldu.  Yabancı Dil Sınavı’na girerek dil yeterliliklerini belgelendirmek isteyen adayların katıldığı YDS sonuçları ÖSYM sitesinden yayımlanacağı tarih belli oldu. Peki YDS soru ve cevapları ne zaman yayımlanır? İşte sonuç tarihi…

YDS SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYIMLANACAK: 24 Mart tarihinde uygulanan YDS sınavının soru ve cevapları henüz yayımlanmadı. YDS/1 soru ve cevapları, ÖSYM tarafından yayımlandığında haberimizin içeriğinden erişim linki bulabilirsiniz. 2019 ÖSYM sınav takviminde YDS/1 sınav sonuçlarının açıklanacağı güne yer verdi. 24 Mart 2019 Pazar günü uygulanan YDS/1 sınav sonuçları, 19 Nisan 2019 tarihinde açıklanacak.

YDS PUANLANDIRMA SİSTEMİ: Yabancı dil seviyesi tüm adaylar için geçerli olmak üzere 100 tam puan üzerinden,

90 – 100 arasındaki puanlar (A) seviyesi,

80 – 89 arasındaki puanlar (B) seviyesi,

70 – 79 arasındaki puanlar (C) seviyesi,

60 – 69 arasındaki puanlar (D) seviyesi,

50 – 59 arasındaki puanlar (E) seviyesi

olarak kabul edilir.


Etiketler yds sonuç yds ösym
Yorumlar