SEVDA YERİNDE

bulut-3340@hotmail.com
15 Temmuz 2020 Çarşamba
GARİP DÜNYA…

Bu zamana kadar yaşadığım olaylar bana iki duyguyu hissettirdi. Sevinç ve hüzün. Ve bu dünyanın temelinde ikisinin var olduğunu anladım. Ne sevinçten kaçabiliriz. Ne de hüzün dalgalarından kurtulabiliriz. Bu ikisinin arasında geçip  gittiğini izleriz ömrümüze verilmiş süreli zamanın.

06 Temmuz 2020 Pazartesi
LUT (ALEYHİSSELAM)’IN ÇOCUKLARI

İnsan, noksan ve acizdir. Bunun için hataya meyilli bir yaratıktır. Fakat aynı zamanda üstünlük gösteren yüksek bir ruha da sahiptir.

30 Haziran 2020 Salı
ZAMAN VE BİZ…

Devir devir baktığımızda dönemlerin aralarında uçurumlar görüyoruz. Gerek örf olsun, ahlak olsun, yaşam tarzı olsun, ilişkiler olsun, yemek kültürümüz olsun her şeyde büyük bir değişim sözkonusu. Nasıl bu kadar hızlı dönüşüm yaşar bir toplum tabi bu da işin gizemli tarafı.

24 Haziran 2020 Çarşamba
ÖLÜMÜN YÜZÜ

Yaşadığımız ömür sermayesi olan hayatın arka kapısıdır ölüm. Özellikle bu aralar da çok duyduğumuz bir kelime. TV’lerde, sosyal medyada, açık oturum koltuklarında hiç bu kadar konu olmamıştı. Ve budan sonra da hep olacak gibi.

16 Haziran 2020 Salı
TARİHİ UTANÇ RENGİ... 

İnsanlığı giyebilmek çok önemli bir meziyettir. Yaşamdaki ince çizgi ise, insan olabilmektir. Bunu başarmak gerçekten zordur. İnsan olmak ve insan kalabilmek temennisiyle, renk kardeşliğine.. 

09 Haziran 2020 Salı
BİTMEYECEK OLAN UMUT, AYASOFYA... 

Gündemlerden düşmeyen ve düşmeyecek olan bir yara daha. Ayasofya, o bir yapıt ama, ilginç bir hayata sahip.

30 Mayıs 2020 Cumartesi
KARA TARİH, GEZİ PARKI.. 

Bazı yaralar kesilirken, acının inlemesi olur ya, İşte gezi parkı olayı da böyle bir gelişmenin neticesiydi. Menfaatlere basılmış ve içlerdeki iltihap dışarı cıkmış, böyle bir resim tarihe çizilmişti. Bizde izledik..