SEVDA YERİNDE

bulut-3340@hotmail.com
28 Aralık 2020 Pazartesi
RABBİMİZ BİZDEN NE İSTER..

Peki hiç düşündük mü ? Rabbimiz bizden ne ister ? Her beşerin bir isteği olur da, her şeyi yoktan var eden Rabbimizin bizlerden istekleri olmaz mı?

15 Aralık 2020 Salı
NE YAPMALIYIZ ŞAŞIRDIK...

Günlerce tartışma konusu olan, açık oturumlarda anlatılan, her fırsatta açıklama üstüne açıklama yapılan covit-19 aşısı..

20 Kasım 2020 Cuma
YİNE SALDIRI..

Yaşadığımız dünya düzeninin seyri değişti. Alışkanlıklarımız, hobilerimiz, fobilerimiz bile. Görülmez bir virüsle savaş vermekteyiz.

03 Kasım 2020 Salı
PEYGAMBERİNE SAHİP ÇIK...

Üzücü hadiseler art ardına, önce Peygamberimiz Muhammed Mustafa (sallallahu aleyhisselam)’e yapılan sözlü ve çizimli iğrenç saldırı, ardından İzmir depremi.

12 Ekim 2020 Pazartesi
KADINA ŞİDDET

 Peygamber Efendimiz (SallallahuAleyhivessellem)’in buyurduğu üzere ; ''Cennet annelerin ayaklarının altındadır.”Sözüyle, Kadına olan şiddeti ve değersizliği reddederek, onlara ulvi bir derece vermiş cennetin yolunu onların ayaklarına sermiştir.

28 Eylül 2020 Pazartesi
DÜNYAYA NELER OLUYOR….

Yaşadığımız pandemi döneminden, olumsuz hava raporlarından, olaylarından ve bir de deprem konusu da gündeme oturmuşken, insan düşünmeden edemiyor!

08 Eylül 2020 Salı
DİN İSTİSMARCILARI…

Her şeyin istismarcısı olduğu gibi dinin de istismarcıları olacaktır. Onun içindir ki, dinimizi çok iyi tanımalı bu kötü niyetli kişileri hayatımızdan dezenfekte etmeliyiz.

24 Ağustos 2020 Pazartesi
MASKE…

Gün gelir zaman olur maskeler düşer. O masum yüzün arkasında inanmakta zorlandığımız bir suretle karşı karşıya kalırız. Bu ise bizim kör basiretimizi açar.

12 Ağustos 2020 Çarşamba
BİR VİRÜS GELDİ..

Sevgi, neşe, kaynaşmayla beraber büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpülüp hoş toplantılarımızın olduğu aile, akraba, komşu bireylerimizi sevinçle ziyaret ettiğimiz, bunun yanında yardımlaşmanın tadını çıkarttığımız  güzel ve özel günlerdir bayramlar..

29 Temmuz 2020 Çarşamba
BOŞLUKLAR

Bazı bekleyişler vardır. Adı vefa olur, özlem olur, hasret olur, dava olur, aşk olur ve bir gün gelir  bu ayrılık vuslat bulur.