SEVDA YERİNDE

bulut-3340@hotmail.com
11 Haziran 2021 Cuma
KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK!

Savaş istatistikleri artık değişim göstermekte. Mazlum ve savunmasız ülkelere silah ve füzelerle saldırılırken, çekindikleri ülkelere de psikolojik savaş uygulamaktadırlar. Bu psikoloji savaşının biride korku.

18 Mayıs 2021 Salı
BU DUYARSIZLIK NEDEN ?

Yine tarihe zalimlik ismini yazdıran siyonist toplumu, bu yaptığı zulümleri elbette kat kat daha acı bir sonuçla ödeyecektir. Bundan zerre kadar şüphemiz yoktur. Asıl işin acı tarafı ise, Müslüman cemaat olarak bu duruma suskun ve duyarsız davranmamızdır.

17 Nisan 2021 Cumartesi
RAMAZAN-I ŞERİF AYI...

İslam dininin değer verdiği ve birçok rahmetin üzerimize yağdığı Ramazan-ı Şerif ayındayız. Bu mübarek aya kavuşmanın şükrünü eda etmeye güç yetiremeyiz. Bu mübarek günler ve geceler biz inananlar için kaçırılmayacak fırsatlarla dolu. En güzel şekilde değerlendirmeyi Rabbim cümlemize nasip eylesin.

15 Mart 2021 Pazartesi
FARKLI FARKLIYIZ..

Hepimiz farklı farklıyız, algıladığımız her şey farklı, anladığımız her şey farklı, birimiz birimizi tutmuyoruz. Hepimizin kalıpları ayrı ayrı. Bana göre iyi olan bir şey, sana göre kötü.

04 Mart 2021 Perşembe
TONTON SEMRA TEYZE…

Tanıştığımız bazı insanlar bizler de, iz bırakır iyi veya kötü. Tonton Semra teyzede, yakın bir zamanda hayatıma girmiş, bende çok güzel izler bırakmış bir teyzemiz.

22 Şubat 2021 Pazartesi
ADALET...

Toplumca arzu ettiğimiz ve üzerinde uzun konuşmalar yaptığımız şeydir adalet. Her birerlerimiz yaşam serüvenimizde hep rastlamayı umarız.

08 Şubat 2021 Pazartesi
PANDEMİ DE MİSYONERLİK FAALİYETLERİ…

Eğer bu durum İslam faaliyetleri olsaydı, bunun adı terörist, ayrımcılık, fitnecilik ve kötü niyet çalışmaları olarak adlandırılırdı. Bir türlü hala temizleyemediğimiz, algı kirliliği hep hak olan İslam’ın karşısında bir perde olma yolundadır.

29 Ocak 2021 Cuma
SONSUZ BİR HAYAT İÇİN..

Sonsuz bir hayatın yolcuları olarak sizce de bu dünya’ya çok anlam yüklemiyor muyuz? Her şeyimizi her yönümüzü, tüm çalışma ve gayretimizi sadece Dünya’ya göre uydurmamız ve hedeflememiz bizleri eksik yapmaz mı?  İman sahibiysek eğer, yaşantımızın bir payı da ahret olmamalı mıdır?

16 Ocak 2021 Cumartesi
BİLMEK Mİ? BİLMEMEK Mİ?

Bizi asıl değiştiren verilerin bilgi olduğunu hepimiz biliriz. Görüş değiştirir, bakış değiştirir, değer değiştirir, tavır değiştirir, hayat değiştirir ve daha nice hallere koyar bizi.

05 Ocak 2021 Salı
HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN MI ASILIR ?

Her kötü olaylar zincirinde sıkça duyduğumuz ‘‘ her koyun kendi bacağından asılır’’sözü gerçekten de öylemidir?. Bizlerin yapmış olduğu yanlışlar, gerek ferdi, gerek toplumsal olsa da kimseye zarar vermez mi?