Prof.Dr.Güçlü Selahattin Kıyan

info@proffonksiyoneltip.com
04 Mart 2021 Perşembe
PROTEİN TÜKETİMİMİZ NASIL OLMALI?

Geçen haftalarda sağlıklı yağ, sağlıklı karbonhidrat tüketiminden bahsetmiştik. Bu hafta sizlerle protein tüketimimiz nasıl olmalı sorusuna yanıt arayacağız.

23 Şubat 2021 Salı
ÖNCE HASTA ET SONRA ''TEDAVİ''..

Zararlı ürünleri yiyerek, defalarca bu hataya düşerek sağlıklı olmayı bekleyemeyiz. Yaşamımızı ve alışkanlıklarımızı kökten değiştirmeliyiz.

16 Şubat 2021 Salı
MANGALI DAHA SAĞLIKLI HALE NASIL GETİREBİLİRİM? (2)

Mangalı daha sağlıklı hale nasıl getirebilirim? Mangalda yediğiniz etin yaklaşık dört katı kadar yeşillik yerseniz o etin pek bir zararı kalmayacaktır.

09 Şubat 2021 Salı
MANGALI DAHA SAĞLIKLI HALE NASIL GETİREBİLİRİM? (1)

Mangalı daha sağlıklı hale nasıl getirebilirim? Etin uygun ve doğru seçimi önemlidir. İşlenmiş ve fabrikasyon et ürünleri en yüksek derecede kanser riski taşıyan etlerdir.

05 Ocak 2021 Salı
GÜNLÜK NE KADAR PROTEİN ALALIM

Vücudunuzun dengeli olabilmesi için izlenecek bazı genel kurallar vardır. Temel besinler (protein, yağ ve karbonhidratlar) uygun oranlarda alınmalıdır.

20 Kasım 2020 Cuma
BESİN PİRAMİDİ SAĞLIKLI MI?

Sağlıklı yağları soframızdan, mutfağımızdan eksik etmememiz gereklidir. Omega-3 ve fosfolipidler açısından zengin besinler (hamsi, sardalya gibi küçük ve kahverengi eti fazla olan deniz balıkları ve somonda çok ciddi oranda Omega-3 mevcuttur) tüketilmelidir.

02 Kasım 2020 Pazartesi
FONKSİYONEL TIPLA KENDİMİ NASIL TEDAVİ ETTİM -7

Fonksiyonel tıpla kendimi nasıl tedavi ettim yazı dizisi. Tedaviye başlamak kolay olmadı; önce kendimi eğittim.. Fonksiyonel tıpla kendimi nasıl tedavi ettim 7 – Tedaviye bağırsakları düzeltmekle başla

27 Ekim 2020 Salı
FONKSİYONEL TIPLA KENDİMİ NASIL TEDAVİ ETTİM -6

Fonksiyonel tıpla kendimi nasıl tedavi ettim yazı dizisi. Tedaviye başlamak kolay olmadı; önce kendimi eğittim.. Fonksiyonel tıpla kendimi nasıl tedavi ettim 6 – Tedaviye bağırsakları düzeltmekle başla

06 Ekim 2020 Salı
FONKSİYONEL TIPLA KENDİMİ NASIL TEDAVİ ETTİM -5

Fonksiyonel tıpla kendimi nasıl tedavi ettim yazı dizisi. Tedaviye başlamak kolay olmadı; önce kendimi eğittim.. Fonksiyonel tıpla kendimi nasıl tedavi ettim 5 – Tedaviye bağırsakları düzeltmekle başla

21 Eylül 2020 Pazartesi
FONKSİYONEL TIPLA KENDİMİ NASIL TEDAVİ ETTİM -4

Fonksiyonel tıpla kendimi nasıl tedavi ettim yazı dizisi. Tedaviye başlamak kolay olmadı; önce kendimi eğittim.. Fonksiyonel tıpla kendimi nasıl tedavi ettim 4 – Tedaviye bağırsakları düzeltmekle başla