EZGİ KAYGISIZ

ezokaygisiz@gmail.com
10 Temmuz 2020 Cuma
MUTLU SARI, ÖZGÜR MAVİ, HUZUR YEŞİL!

Beni tanıyanlar bilir; benim kendimi tanımadığımı.. Ancak çabalıyorum ki zaten bu, bu şekilde işler. Kendini tamamen tanıdığını düşünen insansa aldanır.

28 Haziran 2020 Pazar
YENİ NORMAL SÖMÜRÜLER

Yeni Normal’i yaşadığımız şu süreçte, pandemi süresince işini kaybeden, pandemi öncesinde de işsiz olup, bu arayışı uzayanlar tekrardan iş bulma ümidiyle başvurularını hızlandırdı. Peki ya bizi bu dönemde bununla ilgili neler bekliyor?

13 Haziran 2020 Cumartesi
PARDON, SIRADA MISINIZ?

Havadaki nem miktarının oldukça yüksek olduğu bir yaz günü klimasız ortamda erimeden durabilme ihtimalinin oldukça düşük olduğunu biliriz. İşte böyle bir gün evin rutin ihtiyaçları için civardaki küçük ve havasız bir markete yollanmıştım.

01 Haziran 2020 Pazartesi
YİNE YENİ YENİDEN 'NORMAL'..

Bugün 01 Haziran 2020. Salgını kabullendik ve onunla -ta ki o tamamen bitinceye kadar- yaşamamız gerektiğini anladık zannediyorum. Salgından önceki hayatımıza bugün itibariyle ‘yeni şartlarla’ geri dönüyoruz.

24 Mayıs 2020 Pazar
1999'DA BİR BAYRAM

Bugün bayram ve Dünya’yı etkileyen pandemi elbette ki ‘normal’ ve alıştığımız bir bayramı yaşatmayacak bizlere... Ancak asıl mesele içimizdeki çocuğu yaşatmak. Çünkü bize bayram coşkusunu her daim yaşatan hep oydu...

14 Mayıs 2020 Perşembe
SEKSEK

Seksek oynamayı ne çok sevdiğimi hatırlıyorum. Ama hiç yola sekseği benim çizdiğimi hatırlamıyorum. Başkalarının çizdiği sekseklerde sektim hep.

06 Mayıs 2020 Çarşamba
HER ZEYTİNYAĞLI BİRAZ TATLIDIR

Sanırım bir şeyleri farklı yapıyorum. Bir şeyler olması gerektiği gibi değil; farklı!

29 Nisan 2020 Çarşamba
YA MESAFELER OLMASAYDI?

Peki ya pandemi olmasaydı? Düşünün ki uzun süredir Dünya gündeminde yer alan bu ölümcül virüs yok!