EZGİ KAYGISIZ

ezokaygisiz@gmail.com
16 Şubat 2022 Çarşamba
ASLAN, TAVŞAN VE DOSTUMUZ TİLKİ

 Ormanda ağaçların sık olduğu alandan zıplayarak son sürat açıklığa doğru ilerledi tavşan, aslan onu orada bekliyordu. Ama aslan yalnız değildi.

26 Ekim 2021 Salı
SINIRLARI AŞMAK

Çok fazla bilgi, mesaj sizin kapasitenizi zorlayacak evet ama sizin de gelişim göstermenize bağlı olarak bunları sağlıklı bir şekilde kabul etmeniz kolay olmasa da mümkün.

21 Eylül 2021 Salı
BEZELYESİNİ AYIKLAYANLAR KULÜBÜ

 Ispanak yemeğini yemeyi inatla reddediyordum. Annemle göz göze geldik. “Yiyeceksin!” der gibi bakıyordu bana. Hayır, yemeyecektim.

08 Ağustos 2021 Pazar
ÇOCUK SÖZÜ: HAYAL ETTİĞİMİZ GELECEK

Dünyanın sonunu ne getirecek? Nasıl bir son zaten tamamlanmamış bir eseri yakıp, kül edecek? Kıyamet mi? Peki, nasıl bir kıyamet tüm insanlığı hem kurtarabilecekken hem de yok edebilir?

28 Haziran 2021 Pazartesi
GÖREVİMİZ: İKNA!

Kendimi ikna edemedim, tek başına anlamlı ve yeterli bir sebep gibi görünmedi bana. Bir şekilde harekete geçemedim, ikna olamadım. Ama şimdi pişmandım.

30 Mayıs 2021 Pazar
YILDIZLAR GÖKYÜZÜNÜN SÜSÜDÜR

 “İnsanların çoğu Dünya’yı korkutucu bir şey olarak görüyor ve yalnızca bu nedenden dolayı da Dünya gerçekten korkutucu bir şey oluyor.”

09 Mayıs 2021 Pazar
MAYIS GÜLLERİ, ADALAR VAPURUYLA YOLCULUK VE YILDIZLARDA PİKNİK...

Mayıs’ın neşesi, huzuru, güllerin kokusu ve Güneş’in parlak selamıyla ara sokakları turlayıp, keşfetmelerimizi... Acaba hangi dondurmalardan alsak diye tatlı küçük, önemsiz söylem ve telaşlarımızı...

18 Nisan 2021 Pazar
İLETİŞİMİN MATEMATİĞİ

Okula gitmek için uyandığım bir sabahtı. Günlerden Çarşambaydı; bizim meşhur Çarşamba yemeklerini yediğimiz ve en sevmediğim gün olan Çarşamba...

05 Nisan 2021 Pazartesi
Hayatım(ız) PR

 En basit bir işi dahi yaparken avaz avaz bağıracaksın ki herkes duysun. Sloganımız artık, “Az laf, çok iş!” değil.

08 Mart 2021 Pazartesi
İŞTE İLETİŞİM

 Unutmayın, ‘kendini tanımak’ hayat boyu devam eder; bu süre zarfında kendinize hep ‘açık’ olun.